Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:58 | 08/03/2020

Ανακοίνωση του ΜΠΡΟΣΤΑ Βορειανατολικής Αττικής:

Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε  μια προσπάθεια μεταγγίσης αίματος από ασθενή σε ασθενή!

Πιο συγκεκριμένα αφού πριν λίγα χρόνια έφυγαν πολλά άτομα από τη Διεύθυνση Μεταγωγών για τη Διεύθυνση Επισήμων. Άρχισαν όλες οι υπηρεσίες να στέλνουν ενίσχυση με προσωπικό στα Δικαστήρια.. Ακόμη και υπηρεσίες εντελώς ξένες στο αντικείμενο! Ασφαλειες, Άμεση Δραση, ακόμη και Τροχαία!

Εν συνέχεια μια άλλη υπηρεσία η Τροχαία που είχε αφεθεί για αρκετά χρόνια πίσω σε ενίσχυση προσωπικού αλλά και υλικοτεχνικού εξοπλισμού!

Ενισχύθηκε με κάποιο αριθμό σε προσωπικό και στην πρώτη προσπάθεια ουσιαστικής ενασχόλησης με το αντικείμενο της!

Της ζητήθηκε η ενίσχυση με προσωπικό για φύλαξη των ΠΡΟΚΕΚΑ Αμυγδαλέζας!

Τώρα βρισκόμαστε στην περίοδο που νοσούν τα Τ.Α και ο ρόλος τους περιορίζεται σε καταγραφές περιστατικών και ενίσχυση σε διάφορα μέτρα εκτός τομέα και αρμοδιότητας..

Αρκετές φορές! Καθώς και τα Α.Τ που κόβουν τις περιπολίες στις περιοχές τους και στέλνουν τα σπάνια οχήματα που θα βγάλουν για σκοπιές στατικής φύλαξης σε πρεσβείες, προξενεία και οικίες επισήμων! Την ίδια ώρα που η αστυνόμευση των περιοχών έχει ανατεθεί αποκλειστικά στις ομάδες ΔΙ.ΑΣ που οι οδηγίες για συνεχή κίνηση και στοχευμένους ελέγχους έχουν αρχίσει και βγάζουν εκτός παιχνιδιού πολλές από τις όχι και τόσο καινούριες μηχανές!

Είχαμε πιστέψει ότι αφού δεν ήταν δυνατή η πρόσληψη αστυφυλάκων μέσω πανελληνίων εξετάσεων, τουλάχιστον η πρόσληψη ειδικών φρουρών που θα έβγαιναν άμεσα εφόσον θα γινόταν σωστή κατανομή, ξεκινώντας από τα κύτταρα της αστυνομίας τα Α.Τ που είναι και βασικό σχολείο θα μπορούσαν να δώσουν μια ανάσα! Στέλνοντας ένα ανάλογο αριθμό υπηρετούντων αστυνομικών στα Τ.Α και τα Τ.Τ.

Κατι που δυστυχώς δεν έγινε και που επισκεπτόμενοι όλες τις ανωτέρω υπηρεσίες καθώς και συνομιλώντας με δεκάδες συναδέλφους διαπιστώνουμε!

Η πρόταση μας είναι το αμέσως επόμενο διάστημα να γίνει επανατοποθέτηση ενός αριθμού των νεοεξερχομενων ειδικων φρουρών σε Α.Τ με ισαριθμη μετακίνηση συναδερφων σε Τ.Τ και Τ.Α Πρόταση που κοινωνούμε σε κάθε μας επικοινωνία με όλους τους αρμόδιους.

Για το ΜΠΡΟΣΤΑ Βορειανατολικής Αττικής

Οι ΚΟΥΚΟΥΤΗΣ Κων.

ΑΠΟΣΤΟΛΌΠΟΥΛΟΣ Δημ.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis