Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:38 | 24/08/2020

Π   Ρ  Ο  Σ

1.     κ.ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗ  ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

2.     ΑΕΑ/Δ-ΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ  ΠΟΡΩΝ

3.     ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ  ΑΚΑΔΗΜΙΑ

 

Κ Ο Ι Ν Ο Π Ο Ι Ε Ι Τ Α Ι

1.     Γ.Ε.Α.Β.Ε.  &   ΓΕ.Π.Α.Δ.Α.Μ.&Θ.

2.    ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

3.    ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΑΞ/ΚΩΝ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

4.    ΜΕΛΗ  ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ Α.Μ.Θ.

                                                 

ΘΕΜΑ: «Λειτουργία Σχολείου Επιμόρφωσης Αστυνομικών Διευθυντών έτους 2020»

 

ΣΧΕΤ:α) Π.Δ.190/1996 (Φ.Ε.Κ. Α-153) «Οργανισμός Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας και συναφή θέματα», όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

β) Π.Δ. 84/2010 (Φ.Ε.Κ. Α-149) «Ρύθμιση θεμάτων εκπαίδευσης αστυνομικού προσωπικού»

γ) Η υπ’ αριθμ. 1728/20/1767533 από 19-08-2020 διαταγή Α.Ε.Α./Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρωπίνων Πόρων.

Ενόψει της επικείμενης λειτουργίας του Σχολείου Επιμόρφωσης Αστυνομικών Διευθυντών έτους 2020 στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας στην Αθήνα τον προσεχή Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, με δεδομένη την υγειονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας λόγω της νέας έξαρσης της πανδημίαςCOVID-19, η Ένωσή μας διά του παρόντος μεταφέρει στη φυσική Ηγεσία του Σώματος την έκδηλη ανησυχία των μελών της και ιδιαιτέρως των ενδιαφερόμενων Αστυνομικών Διευθυντών σπουδαστών στο ως άνω Σχολείο.

Ένεκα της μείζονος σημασίας που έχει η παρακολούθηση της εν λόγω εκπαίδευσης για τα υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και προκειμένου μειωθεί στο ελάχιστο η μετάδοση του ιού στους σπουδαστές τόσο εξαιτίας των αναγκαίων μετακινήσεων όσο και της κοινής διαβίωσής στους χώρους της Σχολής, προτείνουμε όπως εξεταστεί το ενδεχόμενοη συγκεκριμένη εκπαίδευση να υλοποιηθεί εκτάκτως για τη φετινή χρονιά με την αξιοποίηση των σύγχρονων μέσων της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης που διαθέτει η Ελληνική Αστυνομία, τα οποία όπως αποδείχθηκε στο πρόσφατο παρελθόν προσέφεραν αμεσότητα, ταχύτητα και ευκολία τόσο στην επικοινωνία μεταξύ των αστυνομικών Υπηρεσιών όσο και στις εκπαιδεύσεις της Αστυνομικής Ακαδημίας, καθώς επίσης και μείωση του κόστους διεξαγωγής στο ελάχιστο.

Κατόπιν των ανωτέρω, παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες, λαμβάνοντας υπόψη και τις παραπάνω θέσεις της Ένωσής μας, ως ένα ακόμη προληπτικό μέτρο περιορισμού της εξάπλωσης του κορονοϊού COVID-19, με στόχο τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και της ασφάλειας του προσωπικού του Σώματος.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 -Ο-                                                           -Ο-

        ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣ Αναστάσιος                    ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ Άγγελος

ΑΣΤΥΝ. ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ                                ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ Α΄

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis