Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:43 | 23/01/2017

Απέναντι στην διαφαινόμενη δίωξη και στα προκλητικά στο πρόσωπό μου άρθρα απαντάω με πρόταση προς την ομοσπονδία για το μεγάλο πρόβλημα της αστυνόμευσης των δικαστηρίων.

Αθήνα και Θεσσαλονίκη κυρίως έχουμε μεγάλο πρόβλημα με την διάθεση αστυνομικού προσωπικού στις δικαστικές αίθουσες.Καθημερινά άτομα από διαφορετικές υπηρεσίες, άσχετες πολλές φορές με το αντικείμενο, όπως Άμεση Δράση Αττικής και ΔΑΕΘ, επιφορτίζονται με τον βραχνά αυτό.

Προτείνω λοιπόν προκειμένου να είναι συγκεκριμένα και σταθερά τα άτομα που θα ασχολούνται με τον συγκεκριμένο τομέα να βγει μια διαταγή που όποιος επιθυμεί να στελεχώσει το τμήμα δικαστηρίων.

Και επειδή οι συνάδελφοι χάνουν την βραδυνή αποζημίωση να τους δωθεί το ίδιο επίδομα που χορηγείται στις διμοιρίες υποστηρίξεως.

Έτσι θα διασφαλίζεται η εύρυθμη λειτουργία και των υπολοίπων υπηρεσιών αλλά πρωτίστος δεν θα κινδυνεύουν συνάδελφοι που ουδεμία σχέση έχουν με το αντικείμενο να βρεθούν εκτεθειμένοι.
Με αντίβαρο το σταθερό ωράριο και το επίδομα πιστεύω θα βρεθούν άτομα να επανδρώσουν το συγκεκριμένο θεσμό.

ΥΓ Ευχαριστώ δημόσια άτομο του ΔΣ της ΠΟΑΣΥ που επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί μου και διαχώρισε τη θέση του από αυτή της ομοσπονδίας.Ευελπιστώ την επόμενη φορά που θα τεθεί θέμα με εμένα η στάση σου να είναι ξεκάθαρη υπέρ μου όπως προέκυψε και από το τηλεφώνημα.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΑΣΥ
ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΜΕΛΟΣ ΑΣΠΑ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis