Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:44 | 18/04/2019

Μια πρώην βασίλισσα ομορφιάς και παίκτρια του βρετανικού ριάλιτι σόου Love Island αυτοκτόνησε μετά την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ και κοκαΐνης.

Η 32χρονη Σόφι Γκράντον, κρεμάστηκε στο οικογενειακό της σπίτι στο Μέντμπερν του Πόντελαντ, στις 20 Ιουνίου. Το άψυχο σώμα της βρήκε ο σύντροφός της, Άαρον Αρμστρονγκ, 25 ετών, που επίσης αυτοκτόνησε 20 ημέρες αργότερα.

Ο Άρμστρονγκ της έκανε τεχνητή αναπνοή για 15 λεπτά αλλά γρήγορα συνειδητοποίησε ότι είχε πεθάνει ώρες πριν.

Σύμφωνα με τις αρχές, η Γκράντον, λίγο πριν πεθάνει αντάλλασσε μηνύματα με έναν άνδρα στα οποία έγραφε πως είχε αυτοκτονικές τάσεις και ότι περνούσε δύσκολα. Έγραφε μάλιστα: «Δεν μπορώ να το κάνω πια αυτό».

Η ποσότητα αλκοόλ και κοκαΐνης στο σώμα της αλλά και ο θανατηφόρος συνδυασμός και των δύο είχε ως αποτέλεσμα να ισχυροποιηθούν οι άσχημες σκέψεις, σύμφωνα με παθολόγο.

Η 32χρονη είχε διαγνωστεί με κατάθλιψη και χαμηλή αυτοεκτίμηση το 2013 και είχε λάβει φαρμακευτική αγωγή για διαταραχή κοινωνικού άγχους.

[custom:google-ads]

Ο Άρμστρονγκ, είχε σχέση με την πρώην βασίλισσα ομορφιάς από τον Μάιο του 2018, μετά την γνωριμία τους ένα βράδυ στο Νιούκασλ.

Ο ίδιος πέθανε λίγες μέρες μετά την ανακάλυψη της νεκρής κοπέλας του στο σπίτι των γονιών της.

Όπως δήλωσαν οι αρχές, ο Άρμστρονγκ θόλωσε από τον θάνατο και χωρίς να το σκεφτεί, αυτοκτόνησε.

huffingtonpost.gr με πηγή: BBC 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis