Πρώην ηγετικό στέλεχος της CIA σε ρόλο κομπάρσου στο Game Of Thrones

Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ
Πρώην ηγετικό στέλεχος της CIA σε ρόλο κομπάρσου στο Game Of Thrones

Ντυμένος ζητιάνος και κρατώντας ένα μπολ με σούπα, ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής της CIA, έπαιξε τον δικό του - μικρό - ρόλο στο πρόσφατο επεισόδιο του Game Of Thrones.

Η αλήθεια είναι πως σχεδόν όλοι οι Αμερικανοί θα επιθυμούσαν να κάνουν ένα πέρασμα από τον κόσμο του Game Of Thrones που μπαίνει στην τελική ευθεία για το μεγάλο του φινάλε. Η τεράστια επιτυχία της σειράς δεν αφήνει περιθώρια για δισταγμούς. Από την άλλη, να παίζει τον ρόλο ενός κομπάρσου σε αυτήν ένας πρώην αναπληρωτής διευθυντής της CIA, δεν είναι κάτι που διαβάζει κανείς κάθε μέρα.

Ο Ντέιβιντ Κοέν, πρώην αναπληρωτής διευθυντής της CIA, εντοπίστηκε ανάμεσα στους κομπάρσους του δεύτερου επεισοδίου του τελευταίου κύκλου του Game Of Thrones, που προβλήθηκε την Κυριακή.

Το tweet της CIA που αποκάλυψε την ιστορία

«Ενα από τα πλεονεκτήματα του να δουλεύει κανείς στην CIA είναι τα ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Προφανώς αυτό εκτείνεται και σε άλλους... κόσμους» έγραψε στον επίσημο λογαριασμό της, η υπηρεσία μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ.

Σε αυτό παρέθετε τη φωτογραφία του πρώην επικεφαλής στη CIA, όπως εμφανίστηκε στο πρόσφατο επεισόδιο του Game Of Thrones.

«Μικρά μου πουλάκια, να έχετε το νου σας για έναν πρώην αναπληρωτή διευθυντή μας, που θα κυκλοφορεί στο Γουέστερος στο αποψινό επεισόδιο» συνέχισε το tweet.

Δεν πέρασαν 20 λεπτά από το spoiler alert – tweet της CIA και ο Ντέιβιντ Κοέν απάντησε αστειευόμενος. «Ωραίος τρόπος να εκθέτει κανείς την κάλυψή μου» σημείωσε.

Ο έμπιστος του Μπαράκ Ομπάμα και το Game Of Thrones

Ο Ντέιβιντ Κοέν ανέλαβε τη θέση του αναπληρωτή διευθυντή στην CIA το 2015, υπό την προεδρεία του Μπαράκ Ομπάμα. Παρέμεινε στο πόστο του ως το 2017. Προηγουμένως, βρισκόταν στον τομέα των οικονομικών που αφορούν στις μυστικές υπηρεσίες, αλλά και το τμήμα επιβολής οικονομικών κυρώσεων των ΗΠΑ.

Η κίνηση της διοίκησης Ομπάμα να τον τοποθετήσει στην καρδιά της διοίκησης της CIA, ερμηνεύτηκε τότε από τα μέσα, ως σήμα για τη σημασία που έδινε η προηγούμενη προεδρία σε οικονομικά εργαλεία καταπολέμησης της τρομοκρατίας.

Υπήρξε ο άνδρας που επεξεργάστηκε και επέβαλε τις κυρώσεις στη Ρωσία, το Ισλαμικό Κράτος και τη Βόρεια Κορέα τα πρώτα χρόνια που ο Μπαράκ Ομπάμα βρέθηκε στην εξουσία.

Οι πολιτικοί που βγήκαν στην τηλεόραση

Διαβάζουμε ωστόσο πως δεν είναι ο πρώτος από την σφαίρα της αμερικανικής πολιτικής σκηνής που κάνει ένα πέρασμα από την αμερικανική τηλεόραση.

Παλιότερα, η διεκδικητής της προεδρίας απέναντι στον Τραμπ, Χίλαρι Κλίντον, αλλά και οι πρώην υπουργοί εξωτερικόν Μαντλίν Ολμπράιτ και Κόλιν Πάουελ είχαν εμφανιστεί στην πρεμιέρα του πέμπτου κύκλου της σειράς Madam Secretary.

Πέρασμα από τη σειρά Parks and Recreation είχε κάνει δύο φορές και ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν.

Πηγή: iefimerida.gr