Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:28 | 25/01/2018

Πρόσωπο με πρόσωπο με τέσσερις κακοποιούς, οι οποίοι μόλις είχαν διαρρήξει το διαμέρισμά του, στο Χαλάνδρι,  ήρθε το μεσημέρι πρώην  πρωταθλητής στίβου.

Ο πρώην πρωταθλητής στίβου Παναγιώτης Καραχάλιος περιγράφει πως επιστρέφοντας στο σπίτι του το μεσημέρι είδε τους διαρρήκτες να κατεβαίνουν με τα κλοπιμαία.

[custom:google-ads]

«Ανεβαίνοντας μεταξύ 10ου κι 2ου ορόφου συνάντησα κάποιους ανθρώπους με περίεργη συμπεριφορά… και αστραπιαία είδα την πόρτα μου που ήταν παραβιασμένη. Έτρεξα πίσω τους, τους φώναξα, μπήκαν σε 3 – 4 αυτοκίνητα και έφυγαν. Ήταν τέσσερις Γεωργιανοί από ότι κατάλαβα. Είναι πολύ έντονο να βλέπεις τους κλέφτες που σου έχουν πάρει τα πράγματα και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα», αναφέρει.

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Πρώην πρωταθλητής στίβου ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με διαρρήκτες που έβγαιναν από το διαμέρισμά του

Οι κακοποιοί μπήκαν στο διαμέρισμα παραβιάζοντας την πόρτα της εισόδου. Για πολύ ώρα έμειναν μέσα στο χώρο και ερεύνησαν όλα τα δωμάτια.

Με ανακούφιση ο πρώην πρωταθλητής διαπίστωσε ότι οι δράστες δεν πήραν τα κύπελλα, αλλά και ένα αγωνιστικό ποδήλατο. Πήραν όμως lap top, ρολόγια, χρήματα, προσωπικά αντικείμενα, ρούχα και το ταμείο της πολυκατοικίας, καθώς είναι διαχειριστής.

«Tα παιδιά της ΔΙ.ΑΣ ήταν καταπληκτικά, σε 10 λεπτά ήρθαν σπίτι μου και μου έπιασαν τον κλέφτη», λέει ο Παναγιώτης Καραχάλιος.

Οι διαρρήκτες πρέπει να είχαν μπει και σε άλλο σπίτι νωρίτερα καθώς στο αυτοκίνητο του άνδρα που συνέλαβαν υπήρχαν και άλλα αντικείμενα τα οποία δεν ανήκουν στον προπονητή.

(πηγή: www.star.gr)

** Σύμφωνα με πηγές ενημέρωσης του Policenet.gr οι διαρρήκτες ήταν Γεωργιανής καταγωγής και λυμαίνονταν την ευρύτερη περιοχή του Χαλανδρίου.

Οι Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο και κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν δράστη, ανήκουν στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Χαλανδρίου 209-1.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis