Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:33 | 21/03/2020

Δεν θα διενεργηθεί, τουλάχιστον προς το παρόν, λόγω κορωνοϊού, η νεκροτομή στη σορό του 39χρονου που επιτέθηκε χθες σε αστυνομικούς και δέχθηκε πυροβολισμούς στο χωριό Απαισιά με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του από τα πυρά. 

[custom:google-ads]

Σύμφωνα με πληροφορίες, με βάση τις διεθνείς και ευρωπαϊκές οδηγίες που έχουν δοθεί για όλες τις χώρες, πριν γίνει οποιαδήποτε νεκροτομή για εγκληματική ενέργεια, λαμβάνονται δείγματα για τεστ κορωνοϊού και σε περίπτωση που βγουν θετικά, η νεκροτομή δεν θα διενεργείται. 

 
Ως εκ τούτου, λήφθηκαν δείγματα από τον 39χρονο, τα οποία στάλθηκαν για εξετάσεις και αναμένονται τα αποτελέσματα.
 
Ο 39χρονος Abolfazi Ziaei, είχε τραυματιστεί χθες μετά από ρίψη πυροβολισμών από αστυνομικούς, οι οποίοι είχαν δεχθεί προηγουμένως επίθεση από το συγκεκριμένο πρόσωπο.
 
Όλα ξεκίνησαν όταν στις Αρχές έφθασε πληροφορία, ότι 39χρονος Ιρακινός, προκαλούσε ζημιές σε οχήματα στο χωριό Απαισιά και τρομοκρατούσε τους κατοίκους.
 
Στη σκηνή μετέβη περίπολο της Αστυνομίας, το οποίο εντόπισε τον 39χρονο στην οικία του και μέλος της δύναμης προσπάθησε να τον προσεγγίσει για τον ησυχάσει. Παρόλα αυτά, ο 39χρονος, κρατώντας σκεπάρνι και τσεκούρι, κινήθηκε απειλητικά προς τον αστυνομικό φωνάζοντας ότι θα τον σκοτώσει.
 
Τότε ο αστυνομικός έριξε προειδοποιητικό πυροβολισμό στον αέρα, αλλά ο 39χρονος επιτέθηκε εναντίον του και τον κτύπησε στην ωμοπλάτη και στο πρόσωπο με το τσεκούρι.
 
Αμέσως κινήθηκε ξανά εναντίον του αστυνομικού υψώνοντας απειλητικά το τσεκούρι και το σκεπάρνι, με αποτέλεσμα δεύτερο μέλος της Αστυνομίας να τον πυροβολήσει στον γλουτό. Ταυτόχρονα ο αστυνομικός που δέχθηκε την επίθεση, πυροβόλησε επίσης εναντίον του 39χρονου, επίσης στον γλουτό.
 
Το μέλος της Αστυνομίας που τραυματίστηκε, μεταφέρθηκε από πολίτες στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει βαθύ θλαστικό τραύμα στη μύτη, θλαστικό τραύμα στο μέτωπο και θλαστικό τραύμα στον ώμο.
 
Έγινε συρραφή των τραυμάτων του και ακολούθως αφού του παραχωρήθηκε άδεια ασθενείας για εννέα ημέρες.
 
Όσον αφορά τον 39χρονο μεταφέρθηκε επίσης στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού με ασθενοφόρο, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε διαμπερές τραύμα στον αριστερό μηρό και τραύμα στο δεξιό μηρό.
 
Αμέσως εισήχθη στο χειρουργείο, όμως παρά τις προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών έχασε τη μάχη για τη ζωή.
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis