Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:44 | 05/08/2018

Όπως έχει πει πολλές φορές στο παρελθόν, ο «Εξολοθρευτής» θα επιστρέψει για άλλη μια φορά στη μεγάλη οθόνη. Ο Arnold Schwarzenegger πρόσφατα είχε αποκαλύψει πως τα γυρίσματα της έκτης ταινίας στη σειρά έχουν ήδη ξεκινήσει και οι παραγωγοί έδωσαν στη δημοσιότητα μια πρώτη φωτογραφία.

Στη φωτογραφία διακρίνονται η Natalie Reyes – η οποία θα αποτελεί τον κεντρικό χαρακτήρα της ταινίας – η Mackenzie Davis (με θητεία στο «Blade Runner 2049») καθώς και η Linda Hamilton. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο χαρακτήρας της Reyes βρίσκεται στην πόλη του Μεξικού όταν οι μηχανές επαναστατούν.

Τελευταία εμφάνιση της Hamilton στον ρόλο της Sarah Connor ήταν στο «Εξολοθρευτής 2» το 1992, με τον χαρακτήρα να πεθαίνει από καρκίνο πριν τα γεγονότα της τρίτης ταινίας. Ο δημιουργός του franchise, James Cameron, έχει σχολιάσει πως το reboot αποτελεί συνέχεια στη δεύτερη ταινία της σειράς, αγνοώντας ουσιαστικά τις επόμενες τρεις που ακολούθησαν.

Με τον Cameron να είναι απασχολημένος με τις συνέχειες του «Avatar», εκτελεί χρέη παραγωγού στη νέα ταινία, ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Tim Miller του «Deadpool». Ο τίτλος της ταινίας, η οποία θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2019, δεν έχει γίνει γνωστός.

clickatlife.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis