Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:27 | 05/12/2015

Με αγανάκτηση αλλά χωρίς καμία απολύτως έκπληξη, παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες την πρωτοφανή εχθρότητα και αναλγησία της Κυβέρνησης και του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών αρμόδιου για την Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκα απέναντι στους ένστολους.

Η μετεκλογική πολιτική της συμπυκνώνεται  σε τρία σημεία:

– Απόλυτος εμπαιγμός με τις προεκλογικές υποσχέσεις περί δήθεν πλήρους εφαρμογής των αποφάσεων της Ολομέλειας του ΣτΕ για την μισθολογική αποκατάστασή τους.

– Μείωση των αποδοχών τους με την αφαίρεση κονδυλίων από τον Π/Υ του Υπουργείου που αφορούν σε συγκεκριμένους ΚΑΕ (πενθήμερα, νυχτερινά, οδοιπορικά και από που αλλού άραγε)

– “Κόψιμο” των δωρεάν μετακινήσεων των ένστολων με τα ΜΜΜ για πρώτη φορά μετά από την καθιέρωσή τους, προφανώς βολεύει περισσότερο την κυβέρνηση η μείωση αυτών των αναγκαίων δαπανών απ’ το να σταματήσει τις ολοένα αυξανόμενες προσλήψεις σε στρατιές συμβούλων, συνεργατών Υπουργών και αξιωματούχων του Δημοσίου, τους οποίους οι Υπουργοί της διορίζουν δύο – δύο (βλ.Χρ. Σπίρτζης).

Κατά τα άλλα  οι προτεραιότητες της αριστερής Συγκυβέρνησης και του Προέδρου του Κοινοβουλίου είναι οι οδηγίες στους επιφορτισμένους με την ασφάλειά τους αστυνομικούς να μην χρησιμοποιούν τις τουαλέτες του Κοινοβουλίου και να επικρατεί απόλυτη ησυχία στην αίθουσα όταν θα εκφωνεί τους Φιλιππικούς του ο κ. Υπουργός.

Το ΠΑΣΟΚ δεσμεύεται να αγωνιστεί, ώστε να μην περάσει καμία δυσμενή οικονομική μεταχείριση των ένστολων από την προεκλογικά φίλια προς αυτούς Συγκυβέρνηση και να υποβάλει προς τους αρμόδιους Υπουργούς εποικοδομητικές προτάσεις.

pasok.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis