Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:44 | 22/05/2016

Εκτός από τις περσινές της επιδώσεις στην ξέφρενη οδήγηση, όπως αποκαλύφθηκαν εντυπωσιακά στο περσινό σίκουελ του «Mad Max», η ηθοποιός είχε αποδείξει στον σκηνοθέτη Φ. Γκάρι Γκρέι ότι γνωρίζει πώς να σανιδώνει το γκάζι στο ριμέικ του «Ληστεία αλά Ιταλικά» του 2003.

Τώρα λοιπόν ο Γκρέι θα σκηνοθετήσει την όγδοη προσθήκη στο γνωστό franchise δράσης, που θα κάνει την πρεμιέρα του στις 14 Απριλίου του 2017 και αναμένεται να ξεκινήσει μια νέα τριλογία «Fast & Furious» ταινιών.

Το «Fast 8» θα το διαδεχθεί ένα ένατο φιλμ, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 19 Απριλίου του 2019, ενώ το δέκατο αναμένεται για τις 2 Απριλίου του 2021. Αλλά αυτή η επερχόμενη τριλογία δεν θα εξαντλήσει το «γκαζιάρικο» σύμπαν των «Μαχητών των Δρόμων» , αφού η Universal έχει κι άλλα σχέδια για το franchise. Αποκαλύφθηκε πρόσφατα ότι διάφορα spin-offs και πρίκουελς προγραμματίζονται επίσης.

Το καστ του «Fast 8» θα συμπεριλαμβάνει τους σταθερούς, Βιν Ντίζελ, Μισέλ Ροντρίγκεζ, Τζορτνάνα Μπριούστερ, Ταϊρίζ Γκίμπσον, Κρις «Λουντάκρις» Μπρίτζες, Ελσα Πάτακι και Λούκας Μπλακ, που θα επαναλάβουν τους ρόλους τους ενώ οι Τζέισον Στέιθαμ, Ντουέιν Τζόνσον και Κερτ Ράσελ αναμένεται να επιστρέψουν επίσης.

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν ξεκινήσει σε Νέα Υόρκη, Ατλάντα και Τζόρτζια, ενώ πληροφορίες υποδεικνύουν τη Ρωσία και την Ισλανδία σαν δυο ακόμα πιθανούς τόπους εξέλιξης του φιλμ.

 

 

 

www.cinemag.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis