Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:14 | 23/07/2019

Τον Ιανουάριο του 2019 η eurostat ανακοίνωσε τον ευρωπαϊκό μέσο όρο αστυνομικό με πολίτη που είναι 318 για 100000 πολίτες. Η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις χώρες με το υψηλότερο αριθμό αστυνομιών ανά 100000 που είναι 492.

Το ζήτημα είναι που υπηρετούν όλοι αυτοί;;;

Θα πρέπει να υπάρξει μια αναδιάρθρωση αστυνομικών «από την περιβόητη αναδιάρθρωση κτιρίων σωθήκαμε», πρώτα και μετά να προχωρήσουμε σε προσλήψεις. Αν η κυβέρνηση προχωρήσει σε πρόσληψη 1500 αστυνομικών το πρόβλημα είναι ότι μετά από δυο χρόνια οι περισσότεροι θα χαθούν!!!!!! Είναι επιβεβλημένο όσο ποτέ να δημιουργηθεί ένας ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ.

Η ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ.

Αφού δημιουργηθεί ο κώδικας εσωτερικών μεταθέσεων, πρέπει μετά να προχωρήσουμε στις προσλήψεις, που σήμερα όλοι μέρα ασχολούμαστε με την ανακοίνωση της Π.Ο.Α.Σ.Υ όπου εντέλει έχει καταλήξει σε  μια διαδικτυακή φαγωμάρα μεταξύ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ προεκλογικά μιλούσε για άμεση πρόσληψη 1500 αστυνομικών.  Άρα όλοι γνωρίζαμε ότι δεν εννοούσε μέσω πανελληνίων εξετάσεων, γιατί χρειάζονται 2 χρόνια

...ΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ 1500 ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1500 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ.
Ας είμαστε ειλικρινείς
Το θέμα είναι να σταματήσουν τα κομματικά παιχνίδια και να γίνει μια διακομματική επιτροπή που θα αποφασίσει ένα και μόνο τρόπο εισαγωγής στην αστυνομία, ώστε να υπάρχει ομοιογένεια στο αστυνομικό προσωπικό και όχι αστυνομικοί πολλών ταχυτήτων.

Και εμείς ως συνδικαλιστές θα πρέπει επιτέλους να πιέσουμε ώστε να γίνει πράξη και να μην βγαίνουμε μια ζωή να κλαιγόμαστε ανούσια

ΧΑΤΖΗΑΝΕΣΤΙΑΔΗΣ Μιλτιάδης

Οργανωτικός Γραμματέας  Ε.Α.Υ.Θ

Μέλος Α.Σ.Π.Α

aspapolice.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis