Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:44 | 27/07/2017

Γνωστοποιήθηκε το όνομα του άτυχου επισμηναγού που έχασε τη ζωή του όταν το αεροσκάφος της Αερολέσχης Λάρισας συνεντρίβη χθες το βράδυ. 

O άτυχος επισμηναγός που χάθηκε χθες το βράδυ στη Λάρισα είναι ο 34χρονος Νίκος Γρηγορίου ενώ συνοδοιπόρος του ήταν ό επίσης ο άτυχος 43χρονος Διονύσης Τσεκούρας, επιχειρηματίας στην Λάρισα.


Νίκος Γρηγορίου 



Ο Νίκος Γρηγορίου μεγάλωσε στην Αμφιλοχία και μπήκε στην Σχολή Ικάρων. Πετούσε με αεροσκάφη “Φάντομ” και υπηρετούσε στην 348 Μοίρα.
Όταν η Μοίρα έκλεισε φέτος το καλοκαίρι, μετατέθηκε για την 120 ΠΕΑ στην Καλαμάτα, όπου παρουσιάστηκε και υπηρετούσε ως χειριστής και στη συνέχεια έλαβε άδεια.

Μέλη της αερολέσχης τονίζουν πως ο Διονύσης Τσεκούρας φρόντιζε ιδιαίτερα για τη συντήρηση του αεροσκάφους του. Το είχε αγοράζει πριν 2 χρόνια από την Τσεχία και όπως αναφέρουν στο newsit.gr πληρούσε όλες τις προδιαγραφές και είχε περάσει όλους τους ελέγχους ασφαλείας. 

[custom:google-ads]
Οι δυο άνδρες βρέθηκαν να πετούν μαζί, ήταν μέλη της αερολέσχης Λάρισας και πετούσαν και οι δυο με υπερελαφρά αεροσκάφη TL-20.
Σημειώνεται ότι ο 34χρονος πιλότος ήταν εκπαιδευτής, ενώ και ο 43χρονος επιχειρηματίας είχε πάνω από 100 ώρες πτήσης.


Νίκος Γρηγορίου



Διονύσης Τσεκουρας




Ο Διονύσης Τσεκούρας ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.



Νίκος Γρηγορίου και Διονύσης Τσεκούρας




Ο σοροί των επιβαινόντων στο αεροσκάφος  εχουν μεταφερθεί στο Κουτλιμπάνειο Νοσοκομείο Λάρισσας, σύμφωνα με πληροφορίες. 

 

www.onalert.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis