Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:14 | 30/01/2015

 

«Αρραβωνιαστικιές» κάθε τρεις μήνες άλλαζαν οι φυλακισμένοι Πυρήνες και βαρυποινίτες της Greek Mafia, προκειμένου να τις συναντούν στα επισκεπτήρια των φυλακών. Οι επισκέπτες «βαφτίζονταν» φίλοι, συνεργάτες και... οιονεί σύζυγοι προκειμένου να δικαιολογούνται τα ελεύθερα και ανεξέλεγκτα επισκεπτήρια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι επισκέψεις που δεχόταν ηγετικό στέλεχος της Ελληνικής Μαφίας, από πρώην γνωστό μπασκετμπολίστα, που στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για διακίνηση όπλων, ναρκωτικών, πλαστογραφίες και απάτες.

Ο αριθμός τους είναι τρομακτικός, όπως προκύπτει από την έρευνα των στελεχών του αντιτρομοκρατικού επιτελείου, στα αρχεία επισκεπτηρίων των φυλακών Κορυδαλλού, Δομοκού, Λάρισας, μετά την παραγγελία του Ειδικού Εφέτη Ανακριτή με βάθος χρόνου από την 1η Ιανουαρίου 2013 έως και τα τέλη του 2014.

Οι επισκέψεις είχαν πυκνώσει ιδιαίτερα το τελευταίο 6μηνο, όταν το αιματηρό σχέδιο «Γοργοπόταμος» για την ανατίναξη των φυλακών Κορυδαλλού ήταν στην τελική του φάση. Οι ίδιοι αξιωματικοί διαπιστώνουν ότι φυλακισμένα μέλη των Πυρήνων, δεν είχαν «σταθερές σχέσεις» και... άλλαζαν «αρραβωνιαστικιές» κάθε τρεις μήνες!

Μετά τη διαπίστωση ότι τα τάπερ με... φακές, που έμπαιναν στα επισκεπτήρια έβγαιναν έτοιμες βόμβες, έρχονται αυτά τα νέα στοιχεία για να επιβεβαιώσουν ακόμη περισσότερο την αστυνομική εκτίμηση, πως οι φυλακές αποτελούσαν απλά τα «χρυσά κελιά» προνομιούχων κρατουμένων, που το μόνο που τους έλειπε ήταν η ελευθερία και αυτή θα επεδίωκαν αιματηρά.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., είχαν μπει στις φυλακές, μετά την παραγγελία του δικαστικού λειτουργού, προκειμένου να εντοπίσουν τα ύποπτα επισκεπτήρια και τις βάρδιες των σωφρονιστικών υπαλλήλων κατά τη διάρκειά τους. Τα στοιχεία που συνέλεξαν προσκομίζονται σταδιακά και συμπληρωματικά στον αρμόδιο Ειδικό Εφέτη Ανακριτή, ο οποίος δεν αποκλείεται να ασκήσει διώξεις σε βάρος τους τουλάχιστον για παράβαση καθήκοντος ενδεχομένως και για απλή συνέργεια σε προπαρασκευαστικές ενέργειες τρομοκρατικών επιθέσεων.

http://www.thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis