Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:57 | 25/07/2016

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πάνω από 17 τραυματίστηκαν όταν ένας άγνωστος άνοιξε πυρ περίπου στις 8 το πρωί (ώρα Ελλάδας) εναντίον του πλήθους που βρισκόταν συγκεντρωμένο σε ένα νυχτερινό κλαμπ στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στο Club Nlu στο Φορτ Μάγιερς, κατά τη διάρκεια ενός εφηβικού event, κάτι που σημαίνει ότι - στην πλειοψηφία του - το πλήθος είναι νεαρής ηλικίας.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα, ένα 14χρονο παιδί έπεσε νεκρό κατά τη διάρκεια της επίθεσης, της οποίας ακόμα είναι άγνωστα τα κίνητρα, ενώ δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί από τις αρχές εάν στην επίθεση εμπλέκεται ένας δράστης ή περισσότεροι. 

Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο εάν ο δράστης έχει συλληφθεί ή εάν κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος, ενώ φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα social media δείχνουν τον χώρο γύρο από το κλαμπ να έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξαν αναφορές για πυροβολισμούς και σε άλλα τρία σημεία της περιοχής του Φορτ Μάγιερς σήμερα το πρωί, ωστόσο ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί από την αστυνομία κάποιο παραπάνω στοιχείο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό Wink News, πάνω από 30 πυροβολισμοί ακούστηκαν μέσα από το κλαμπ, το οποίο ήταν πλημμυρισμένο από εφήβους, κάτι που επιβεβαιώνει ο μεγάλος αριθμός από τα ενδεικτικά καρτελάκια για τους κάλυκες που έχουν τοποθετηθεί από τη σήμανση σε όλη την τοποθεσία.

 

www.protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis