Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:34 | 12/01/2021

Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες ήταν ο απολογισμός από το περιστατικό με τους πυροβολισμούς που σημειώθηκε στην πλατεία του Άγιου Σώστη, στον Νέο Κόσμο, τη Δευτέρα (11/01). Όσοι βρέθηκαν στην περιοχή εκείνη την ώρα, συζητούν με τρόμο τα όσα βίωσαν.

Έντρομοι ήταν οι περαστικοί που έτυχε να περνούν από το σημείο και έπεσαν πάνω στην αιματηρή επίθεση. Άλλοι που βρίσκονταν στην καφετέρια και άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι για να σωθούν, όταν κατάλαβαν τις προθέσεις των δραστών.

Και ο ιδιοκτήτης της καφετέριας που παραμένει ανάστατος από τις στιγμές που έζησε στο κατάστημά του. Μπροστά του, είδε έναν άνθρωπο να πεθαίνει και άλλους τρεις να μεταφέρονται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο.

Πώς έγινε το φονικό

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 18.30. Πέντε άτομα άρχισαν να καταδιώκουν δύο αδέρφια που μπήκαν στην καφετέρια για να προστατευτούν Οι δράστες όμως τους ακολούθησαν και άρχισαν να τους χτυπούν ακόμα κι με τις κάνες των όπλων που κρατούσαν.

Στο κατάστημα επικράτησε πανικός, αλλά τα ακόμα χειρότερα θα συνέβαιναν μέσα στα επόμενα λεπτά, όταν οι ένοπλοι δράστες θα έπαιρναν τον δρόμο της εξόδου. Οι 8 σφαίρες βρήκαν και τον πατέρα των δύο αδερφών που είχε σπεύσει στο σημείο. Ο άτυχος άνδρας σωριάστηκε στο έδαφος και υπέκυψε τελικά στα τραύματά του.

Τα δύο αδέρφια και η υπάλληλος που τραυματίστηκαν, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα σε νοσοκομείο.

Η Αστυνομία εξετάζει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και εμφανίζεται αισιόδοξη ότι θα καταφέρει να εντοπίσει τους δράστες που σκόρπισαν πανικό και θάνατο στην πλατεία του Αγίου Σώστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Mega, οι Αρχές έχουν σκιαγραφήσει το προφίλ του βασικού υπόπτου. Πρόκειται για άνδρα γύρω στα 50, κάτοικο Πετραλώνων, ο οποίος φέρεται είχε προσωπικές διαφορές με την οικογένεια.

 
newsbeast.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis