Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:14 | 17/10/2018

Ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, που υπηρετεί στην πόλη Fayetteville των Η.Π.Α. πυροβολήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ στην Κομητεία Sampson και ο δράστης του περιστατικού πυροβολήθηκε και τραυματίστηκε αργότερα από τους αστυνομικούς την ώρα που οδηγούσε το όχημά του κατά πάνω τους, δήλωσαν οι αρχές.

Η αστυνομία του Sampson δήλωσε ότι ο αστυνομικός εκτός υπηρεσίας δέχτηκε τα πυρά στην οδό Maxwell Road στο σπίτι του, περίπου στις 8:50 μ.μ., μετά από έναν καβγά που είχε με τον δράστη.

[custom:google-ads]

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, ωστόσο φαίναται να βελτιώθηκε η κατάστασή του τις επόμενες μέρες, διότι ο αστυνομικός εκπρόσωπος του Αστυνομικού Τμήματος του Fayetteville, Shawn Strepay, δήλωσε ότι "ο τραυματίας αστυνομικός είναι πλέον σε σταθερή κατάσταση και αναμένουμε να επανέλθει πλήρως".

Ο δράστης εντοπίστηκε στο όχημά του στη μέση της οδού Dunn στην επαρχία Sampson, λίγο μετά τον πυροβολισμό του αστυνομικού του Fayetteville.

Αρνήθηκε να υπακούσει στις οδηγίες των αστυνομικών να βγει από το όχημά του και αντί να παραδοθεί, ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να παρασύρει τους παραταγμένους αστυνομικούς με το αυτοκίνητο, ώστε να ξεφύγει! Δυστυχώς όμως για εκείνον πέρασε το όχημα πάνω από τα καρφιά που είχαν τοποθετήσει οι αστυνομικοί στο οδόστρωμα...

Ταυτόχρονα, οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ κατά του δράστη, ο οποίος τραυματίστηκε και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, βγαίνοντας εκτός δρόμου, όπου και συνελήφθη.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis