Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:01 | 31/01/2016

Την ευαισθησία τους απέναντι στα ζώα απέδειξαν σήμερα τρεις πυροσβέστες στην Κερατέα Αττικής ο Σταύρος Κανατάς, ο Νίκος Μακροδημήτρης και ο Γιάννης Χαρακόπουλος που ανταποκρίθηκαν στην έκκληση της Φιλοζωικής Βοήθειας «Μεριμνώ» για τον απεγκλωβισμό ενός αδέσποτου γατιού που είχε πέσει μέσα σε ακάλυπτο πηγάδι.

Μια φιλόζωη κάτοικος της περιοχής άκουγε για μέρες το κλάμα του γατιού, όμως δεν μπορούσε να εντοπίσει από πού αυτό προέρχεται. Σήμερα όμως κατάφερε να το βρει εγκλωβισμένο μέσα σ’ ένα ακάλυπτο ξερό πηγάδι στην αυλή ενός ακατοίκητου σπιτιού. Αμέσως ενημέρωσε τη Φιλοζωική Βοήθεια «Μεριμνώ» όπου στο σημείο έσπευσε ένας εθελοντής μέλος της, ο οποίος παρά τις προσπάθειες του στάθηκε αδύνατος ο απεγκλωβισμός του γατιού, που ήταν αρκετά ταλαιπωρημένο και φοβισμένο.

 

 

Τότε κλήθηκε το Πυροσβεστικό Σώμα Λαυρίου και μέσα σε λίγα λεπτά τρεις πυροσβέστες πήγαν επί τόπου και κατέβασαν μια σκάλα στο πηγάδι και απεγκλώβισαν το έντρομο γατάκι, το οποίο όμως έφυγε τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

«Ειλικρινά, ευχαριστούμε από καρδιάς το Πυροσβεστικό Σώμα Λαυρίου και συγκεκριμένα τους Σταύρο Κανατά, Μακροδημήτρη Νίκο και Γιάννη Χαρακόπουλο που όχι μόνο απεγκλώβισαν το ζώο, αλλά φρόντισαν να σκεπάσουν και το ακάλυπτο πηγάδι, για να μην υπάρξει στο μέλλον κίνδυνος για άλλα ζώα ή ακόμα και παιδιά που υπάρχουν στην περιοχή. Είναι ειλικρινά εξαιρετικά ευοίωνο, το ότι υπήρξε άμεση κινητοποίηση και αποφεύχθηκε το χειρότερο σενάριο για το άμοιρο ζώο.  Σας ευχαριστούμε από καρδιάς. Να είστε καλά παλικάρια» αναφέρει η Φιλοζωική Βοήθεια «Μεριμνώ».

 

 

 

 

 

http://istoriesadespoton.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis