Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:00 | 15/01/2017

Συχνά ακούμε για ιστορίες ενστόλων ανά τον κόσμο που αποτελούν παράδειγμα με τις αξιέπαινες πράξεις τους για όλους μας!

Πρόκειται για πράξεις αγάπης κι ανδρείας!

Πράξεις αυτοθυσίας!

Πράξεις ανθρώπινες!

Πράξεις ενστόλων!

Πράξεις που τις ακούμε και νιώθουμε θαυμασμό!

Πράξεις που όμως γρήγορα ξεχνάμε!

 

Το policenet.gr σας παρουσιάζει σήμερα-όπως κάθε Κυριακή- μια τέτοια ιστορία, μια τέτοια αξιοθαύμαστη ένστολη πράξη αγάπης κι ανδρείας, ώστε να θυμόμαστε και να τιμούμε πάντοτε τους ένστολους αυτούς που απέδειξαν, απόδεικνύουν και θα αποδεικνύουν ότι πάνω απ' όλα πρέπει να είμαστε Άνθρωποι! 

Ακολουθεί η αξιέπαινη πράξη του Mike Hughes:

Ο Mike Hughes είναι πλέον ένας συνταξιούχος πυροσβέστης, που κατά τη διάρκεια της καριέρα του ως πυροσβέστης είχε βοηθήσει αμέτρητους ανθρώπους. Ανάμεσα τους κάποτε-συγκεκριμένα πριν 17 χρόνια- έτυχε να σώσει μέσα από τις φλόγες το 1998 ένα μικρό κοριτσάκι.

Η Dawnielle Davidson ήταν μόλις 9 μηνών τότε, ενώ η ηρωική διάσωσή της είχε γίνει πρωτοσέλιδο. Σήμερα εξακολουθούν ναθυμούνται όλοι το περιστατικό και να μιλούν γι' αυτό το δίδυμο, μιας που ο γενναίος πυροσβέστης παρευρέθηκε φέτος στην τελετή αποφοίτησης της Dawnielle, ώστε να είναι στο πλευρό της. Φαίνεται πως οι δυο τους μοιράζονται ένα πολύ δυνατό δέσιμο και πως για τη νεαρή κοπέλα ήταν πολύ σημαντική η παρουσία του ήρωά της τη στιγμή που εκείνη θα παραλάμβανε το δίπλωμά της.

Ο Mike είχε σημαδευτεί τόσο πολύ από τη διάσωση της 9μηνης Dawnielle, που παρά τα χρόνια που είχαν περάσει, δεν την ξέχασε ποτέ και έτσι αργότερα την αναζήτησε στο Facebook. H ιστορία τους εξακολουθεί να συγκινεί τους πάντες!



 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis