Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:29 | 20/08/2019

Πυρκαγιά σε φούρνο στην περιοχή του Ελληνικού ξέσπασε κατά τη διάρκεια της νύχτας, με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη αναστάτωση στην περιοχή και να κινητοποιηθεί μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής. Οι αρχές "βλέπουν" πίσω από την φωτιά εγκληματική ενέργεια, καθώς βρέθηκαν στοιχεία που καταδεικνύουν εμπρησμό. 

Η φωτιά ξέσπασε στις 1:30 σε εγκαταστάσεις φούρνου στη συμβολή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης και της οδού Λ. Ιασωνίδου, στο ύψος του Ελληνικού.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής, με 12 πυροσβέστες, οι οποίοι λίγο πριν από τις 4 τα ξημερώματα κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά.

[custom:google-ads]

Ευτυχώς, παρά τις εκτεταμένες ζημιές που προκλήθηκαν, η πυρκαγιά περιορίστηκε στο ισόγειο κατάστημα που λειτουργεί ως φούρνος και δεν επεκτάθηκε στα γύρω και τα επάνω κτίσματα.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τον έλεγχο που ακολούθησε την κατάσβεση της πυρκαγιάς βρέθηκαν στοιχεία που καταδεικνύουν ότι αυτή ήταν αποτέλεσμα εμπρησμού.

Ειδικότερα, εντοπίστηκαν δύο μπιτόνια που προφανώς περιείχαν εύφλεκτο υλικό με το οποίο οι δράστες ή ο δράστης περιέλουσε το κατάστημα και στη συνέχεια έβαλε φωτιά.

Την ίδια ώρα, αυτόπτης μάρτυρας που συνομίλησε με τον πατέρα της ιδιοκτήτριας, δήλωσε στον ΣΚΑΪ πως οι φιάλες προπανίου που απομακρύνθηκαν από το εσωτερικό του φούρνου, δεν βρίσκονταν στο κατάστημα και πιθανότατα τοποθετήθηκαν εκεί από τους δράστες, με σκοπό να προκαλέσουν μεγάλες υλικές ζημιές.

Γι’ αυτόν τον λόγο, την προανάκριση της υπόθεσης και την έρευνα ανέλαβε η αστυνομία, προκειμένου να εξακριβώσει το κίνητρο της επίθεσης, να εντοπίσει και να συλλάβει τους δράστες.

Του Μιχάλη Τεζάρη

newpost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis