Πως αντιμετωπίζουν οι ελεγκτές των ΜΜM τους ένστολους που δεν έχουν εισητήριο

Πως αντιμετωπίζουν οι ελεγκτές των ΜΜΕ τους ένστολους που δεν έχουν εισητήριο
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ....
Πως αντιμετωπίζουν οι ελεγκτές των ΜΜM τους ένστολους που δεν έχουν εισητήριο

Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη για την μετακίνηση των ένστολών με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην Αττικη.

Ωστόσο, στο πλαίσιο των όσων ακούγονται και γράφονται στις πρώτες αυτές ημέρες του νέου έτους, για το ζήτημα αυτό, στην σελίδα στο fb ΜΑΧΙΜΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, αναρτήθηκε η ακόλουθη ενημέρωση:

"Επειδη παρα πολλα ανευθυνα γραφονται τις τελευταιες μερες σχετικα με τις μετακινησεις των ενστολων καναμε το πιο απλο και σωστο.

Επικοινωνησαμε με τον υπευθυνο διευθυντη του ΟΑΣΑ που ειναι αρμοδιος για τα εισιτηρια και μας ενημερωσε οτι εχει δωθει εντολη σε ολους τους ελεγκτες να μη προβαινουν σε καμια βεβαιωση εις βαρος των ενστολων.

Επισης μας ενημερωσε οτι αναμενουν σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα το ζητημα να ληθει θετικα με εκδοση σχετικης συμβασης.

Υ.Γ. Τα στοιχεια του διευθυντη ειναι στην διαθεση της ομαδας"

 

Το policenet.gr επισημαίνει (για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις και ταλαιπωρίες) πως η παραπάνω τοποθέτηση, παρατίθεται στα πλαίσια της ολοκληρωμένης ενημέρωσης.

Σε καμία περίπτωση όμως δεν αποτελεί επίσημη θέση του ΟΑΣΑ (δεδομένου ότι δεν υπάρχει εως τώρα επίσημη δεσμευτική ανακοίνωση) και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί όσους ένστολους βρεθούν να μετακινούνται άνευ εισητηρίου.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη προκύψει θα σας ενημερώσουμε άμεσα