Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:24 | 29/01/2016
Τα τέσσερα ναρκωτικά χάπια που είχε πάνω του χωρίς την σχετική συνταγή γιατρού ένας 33χρονος Γεωργιανός, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο στη Ρόδο από αστυνομικούς της Ασφαλείας, αποτέλεσαν την άκρη του νήματος για να αποκαλυφθεί ότι ήταν επιτυχημένος… διαρρήκτης
 
Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι σε βάρος του αλλοδαπού είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι για υπόθεση κλοπών και άρχισαν να τον… ξεψαχνίζουν. Όταν, μάλιστα, ανακάλυψαν έναν υπαίθριο χώρο στον οποίο είχε κρύψει διάφορα κλοπιμαία, η προανάκριση στράφηκε σε άλλες ατραπούς.
 
Σύντομα εξακριβώθηκε ότι, από τις 8 Ιανουαρίου και μετά, ο Γεωργιανός είχε διαρρήξει δέκα σπίτια στην πόλη της Ρόδου και είχε κλέψει τιμαλφή και tablet που βρήκε σε δύο από αυτά. Μάλιστα, σε μία από τις διαρρήξεις συμμετείχε η 40χρονη Ελληνίδα φίλη του και μέρος των κλοπιμαίων το πούλησε σε μια 41χρονη.  
 
Σε βάρος των δυο γυναικών σχηματίστηκε δικογραφία για συναυτουργία σε διακεκριμένες κλοπές και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος αντίστοιχα ενώ ο 33χρονος, που περιλαμβάνεται στην ίδια δικογραφία κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές, οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών.
 
http://www.pronews.gr/
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis