Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:16 | 14/06/2019

Ένας αστυνομικός στην Αριζόνα απέδειξε πρόσφατα πώς η συμπόνια μπορεί να βοηθήσει να σωθεί μια ζωή.

Το αστυνομικό τμήμα της Chandler κυκλοφόρησε βίντεο την Τετάρτη για ένα περιστατικό του Μαρτίου, κατά το οποίο ένας 26χρονος άνδρας ανέβηκε στο κιγκλίδωμα σε μια πεζογέφυρα πάνω από τον αυτοκινητόδρομο 101 νοτιοδυτικά του Φοίνιξ.

[custom:google-ads]

Ο άνθρωπος είχε προσπεράσει το προστατευτικό κιγκλίδωμα με την πρόθεση να πηδήσει.

Ωστόσο, στο βίντεο που τραβήχτηκε από την κάμερα σώματος, ο αστυνομικός Aaron Little φαίνεται να μιλάει με τον άνθρωπο, ζητώντας του να «αναρριχηθεί» πίσω από το κιγκλίδωμα.

"Θα σε αγκαλιάσω, άνθρωπε μου, δεν με νοιάζει τι κάνεις εκεί πέρα, απλά θέλω να σου μιλήσω, στο ορκίζομαι", είπε ο αστυνομικός.

Ο αστυνομικός κατάφερε να πείσει τελικά τον άνδρα να αναρριχηθεί πίσω στη γέφυρα για να πάρει εκείνη την αγκαλιά.

«Έλα γι’ αυτή την αγκαλιά που λέγαμε», είπε ο Little. "Δεν πρόκειται να σου κάνω τίποτα."

Ο άντρας ακούγεται στη συνέχεια να κλαίει καθώς η κάμερα κυλά προς τα κάτω και μαυρίζει κατά την αγκαλιά.

Ένας εμπειρογνώμονας από το Empact Suicide Prevention Center δήλωσε στο FOX10 ότι η ηρεμία, η επαγγελματική συμπεριφορά και η συμπόνια του αστυνομικού ήταν το κλειδί για να μην κλιμακωθεί η κατάσταση.

"Το να είσαι συμπαθητικός, ήρεμος και να μην κρίνεις. Αυτά είναι το μυστικό. Ο αστυνομικός Aaron Little είχε ακριβώς αυτά τα στοιχεία και δεν φαινόταν σοκαρισμένος από το τι έκανε ο άνθρωπος. Ταυτόχρονα διατήρησε την απόσταση του από αυτόν", δήλωσε η Erica Chestnut-Ramirez, διευθύντρια του Empact Suicide Prevention Center.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis