Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:14 | 02/02/2018

Σ’ αυτό το πρώτο μου άρθρο ως Πρόεδρος της Ένωσης Αθηνών δεν θέλω να κάνω ανακοινώσεις, προγραμματικές δηλώσεις ή να μοιράσω υποσχέσεις. Πως θα εξελιχθεί η Ένωση κι εγώ προσωπικά θα το δείξει η δουλειά μας και θα το κρίνουν οι συνάδελφοι.

Θέλω μόνο να πω ευχαριστώ σε κάποιους ανθρώπους για τη στήριξή τους σε όλη τη διαδρομή μέχρι το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών να με ψηφίσει για τη θέση του Προέδρου. Πρώτα απ’ όλους στο Χρήστο Μαυραγάνη (μαζί με Γρηγόρη Γερακαράκο και Σπύρο Λιότσο). Η κοινή μας πορεία από το 2006 στα συνδικαλιστικά δρώμενα δεν ήταν πάντα εύκολη, είχε συγκρούσεις και διαφωνίες, αλλά πάνω απ’  όλα σφυρηλάτησε μια δυνατή φιλία που είναι πάνω από τον συνδικαλισμό.

Ο Χρήστος στάθηκε πάντα δίπλα μου, έδωσε πολύτιμες συμβουλές, με βοήθησε να μπω στο Δ.Σ. το 2010, μου στάθηκε σαν οικογένεια. Στο τέλος της πορείας μας στην Αθήνα με πρότεινε για τη θέση του Προέδρου. Το ευχαριστώ δεν νομίζω ότι είναι αρκετό. Θα συνεχίσουμε τους κοινούς μας αγώνες, αυτός από την ΠΟΑΣΥ κι εγώ από την Ένωση Αθηνών με μόνο στόχο τη σωστή εκπροσώπηση των συναδέλφων. Ένα ακόμη ευχαριστώ ανήκει στα μέλη του Δ.Σ. για την υποστήριξή τους στο πρόσωπό μου. Η συνεργασία μας από εδώ και στο εξής θα κρίνει το μέλλον των αγώνων μας. Ο πήχης και οι προσδοκίες είναι ψηλά.

Το προτελευταίο ευχαριστώ στα παιδιά από τα ΜΑΤ που δραστηριοποιούνται στην Ένωση αλλά και τους συναδέλφους της Δ.Α.Ε.Α. συνολικά. Ο Μιχάλης, ο Θέμης, ο Γιάννης και όλοι οι αντιπρόσωποι ή υποψήφιοι υπήρξαν η δύναμή μου εδώ και χρόνια. Μια δύναμη να συνεχίσω στις απογοητεύσεις και η αιτία να προσπαθώ πιο πολύ. Το ίδιο και οι συνάδελφοι των διμοιριών που τους σταθήκαμε και μας στάθηκαν ανυστερόβουλα. Την ίδια σχέση εύχομαι να αποκτήσω και με τις άλλες Υπηρεσίες της Αθήνας.

Το τελευταίο ευχαριστώ ανήκει στη διμοιρία μου. Με τα παιδιά αυτά πέρασα τα πιο ωραία χρόνια της ζωής μου.

Τους ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για τις μάχες που δώσαμε στην Υπηρεσία, για τον τρόπο που μου στάθηκαν σε ό,τι και να τους ζήτησα και κυρίως για όλες τις φορές που με ανέχτηκαν….

Από εδώ και πέρα με τη δουλειά θα χαράξουμε την πορεία στην εκπροσώπηση των συναδέλφων. 

Του Πάκου Δημοσθένη

Προέδρου Ε.ΑΣ.Υ.Α.

** Το άρθρο δημοσιεύτηκε στο τεύχος μηνών Δεκεμβρίου 2017 - Ιανουαρίου 2018 της εφημερίδας "Σύγχρονη Αστυνομία"

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis