Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:44 | 15/12/2018

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε zarpanews.gr, η μητέρα της 13χρονης ήταν εκείνη που κατάφερε να αποκαλύψει τα όσα τερατώδη ζούσε το κοριτσάκι στο σπίτι του πατέρα της. Βρέθηκε στα Χανιά το περασμένο καλοκαίρι για να περάσει κάποιες μέρες με τον πατέρα της, καθώς κατοικεί μόνιμα με τη μητέρα της στο Βέλγιο. Στη διάρκεια εκείνης της περιόδου,  η νεαρή βιαζόταν κατ’ εξακολούθηση από τον 43χρονο φίλο του πατέρα της. 

[custom:google-ads]
 
Η μητέρα μετά την επιστροφή του κοριτσιού στο Βέλγιο παρατήρησε τρομακτική αλλαγή στη συμπεριφορά και τις κινήσεις της κόρης της και τότε αποφάσισε να ενεργήσει. Έτσι, έδωσε στην 13χρονη το tablet και μέσα από αυτό ανακάλυψε ότι η κοπέλα συνομιλούσε με κάποιον μέσα από γραπτά μηνύματα. Παρατήρησε ότι κλείστηκε στο δωμάτιο της, μπήκε και της το πήρε.
 
Προσπαθώντας να καταλάβει τι έχει συμβεί, συνέχισε τη συνομιλία που είχε ξεκινήσει η 13χρονη με τον 43χρονο, ο οποίος εξακολουθούσε να της κάνει ανήθικες προτάσεις και αναγνώρισε σε απρεπές βίντεο που είχε στείλει ο δεύτερος, τον φίλο του πατέρα της μικρής.
 
Δίχως να χάσει την ψυχραιμία της, συνέχισε να παριστάνει την κόρη της και άρχισε να αναφέρει στον 43χρονο, ότι δήθεν η μητέρα της πρόκειται να την πάει σε γιατρό να την εξετάσει, ενώ εκείνος την προέτρεπε να πει ότι στους γιατρούς ότι η μητέρα της την χτυπάει.
 
Στη συνέχεια της κουβέντας ο 43χρονος κατάλαβε ότι ο αποδέκτης των μηνυμάτων δεν ήταν πλέον η μικρή κοπέλα και αμέσως σταμάτησε τη συνομιλία, ενώ απέκλεισε και οποιονδήποτε τρόπο επικοινωνίας αφού μπλόκαρε την 13χρονη από τους λογαριασμούς που διατηρούσε ο ίδιος στα κοινωνικά δίκτυα.
 
Η μητέρα αφού είχε καταλάβει πλέον τι συνέβαινε, μίλησε με την κόρη της που της αποκάλυψε τα πάντα, μεταξύ των οποίων ότι ο 43χρονος την βίαζε συστηματικά τόσο κατά την απουσία του πατέρα της στη δουλειά, καθώς και όταν ο δεύτερος επέστρεφε σπίτι, ρίχνοντας του υπνωτικά χάπια.

[custom:google-ads]

«Θα σκοτώσω τον πατέρα σου»

Ο 43χρονος φέρεται να απειλούσε την 13χρονη πως: «Αν πεις οτιδήποτε, θα σκοτώσω τον πατέρα σου». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, η 13χρονη φοβόταν να μιλήσει στην οικογένειά της, αλλά η μητέρα της διαπίστωσε ότι η συμπεριφορά της κόρης της έχει αλλάξει.

Αμέσως, της ζήτησε να της εξηγήσει τι έχει συμβεί και το κορίτσι «έσπασε» και αποκάλυψε αυτό που της έχει συμβεί. Η μητέρα, μόλις έμαθε ότι η κόρη της έπεσε θύμα βιασμού, κατήγγειλε τον 43χρονο, ο οποίος συνελήφθη στα Χανιά, ύστερα από ένταλμα σύλληψης της Ιντερπόλ. Κατηγορείται ότι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είχε βιάσει 13χρονη, από το Βέλγιο, που βρισκόταν για διακοπές στην Κρήτη.

Πηγή: ethnos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis