Πως μπορεί ένας χαλαρός έλεγχος οχήματος να πάει κατά διαόλου σε χρονο dt...

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ
Πως μπορεί ένας χαλαρός έλεγχος οχήματος να πάει κατά διαόλου σε χρονο dt...

Το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες κυκλοφόρησε βίντεο από ένα πολύ σύντομο περιστατικό με πυροβολισμό του Ιουλίου, που κατέληξε με έναν τραυματία αστυνομικό και τον ύποπτο νεκρό.


Πως ξεδιπλώθηκε το περιστατικό

Περίπου στις 10:15 μ.μ. στις 28 Ιουλίου, οι αστυνομικοί που έκαναν εποχούμενη περιπολία πραγματοποίησαν έναν διερευνητικό έλεγχο.

Η αστυνομία είπε ότι ένας από τους αστυνομικούς αναγνώρισε τον οδηγό από μια "προηγούμενη επαφή με την αστυνομία".

Ο οδηγός, όπως εξακριβώθηκε αργότερα ήταν ο Richard Mendoza.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Και πάλι ένας Αστυνομικός (εκτός υπηρεσίας) έκανε άψογη δουλειά - Δείτε τι περιγράφει στο Policenet.gr μια πολίτης

Οι δύο αστυνομικοί πλησίασαν το όχημα του Mendoza, του οποίου ήταν ο οδηγός και ο μοναδικός κάτοχος του οχήματός του. Μετά από μια σύντομη συζήτηση, οι αστυνομικοί του ζητούν να βγει από το όχημα.

Καθώς ο Mendoza εξέρχεται από το όχημα, τραβάει ένα ημιαυτόματο πιστόλι και, αιφνιδιαστικά, αρχίζει να πυροβολεί τους αστυνομικούς. Η πρώτη βολή χτυπά αμέσως την μια αστυνομικό, η οποία επιχειρεί να αφοπλίσει τον Mendoza.

Στην απέναντι πλευρά του οχήματος, ο δεύτερος αστυνομικός τραβάει το όπλο του και ρίχνει. Το βίντεο δείχνει τον αστυνομικό να πυροβολεί τρεις φορές. Φαίνεται επίσης ότι ένα από τα βλήματα αποστρακίστηκε στην οροφή του αυτοκινήτου και βρήκε τον Mendoza στο κεφάλι.

Το περιστατικό τελειώνει καθώς ο δεύτερος αστυνομικό ελέγχει τον συνεργάτη του και στη συνέχεια τοποθετεί στον Μεντόζα χειροπέδες.