Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:44 | 30/01/2020

Το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες  στο παρελθόν είχε δώσει στη δημοσιότητα βίντεο από ένα  σύντομο περιστατικό με πυροβολισμό , που κατέληξε με έναν τραυματία αστυνομικό και τον ύποπτο νεκρό.

Πως ξεδιπλώθηκε το περιστατικό

Περίπου στις 10:15 μ.μ. στις 28 Ιουλίου, οι αστυνομικοί που έκαναν εποχούμενη περιπολία πραγματοποίησαν έναν διερευνητικό έλεγχο.

Η αστυνομία είπε ότι ένας από τους αστυνομικούς αναγνώρισε τον οδηγό από μια "προηγούμενη επαφή με την αστυνομία".

Ο οδηγός, όπως εξακριβώθηκε αργότερα ήταν ο Richard Mendoza.

Οι δύο αστυνομικοί πλησίασαν το όχημα του Mendoza, του οποίου ήταν ο οδηγός και ο μοναδικός κάτοχος του οχήματός του. Μετά από μια σύντομη συζήτηση, οι αστυνομικοί του ζητούν να βγει από το όχημα.

Καθώς ο Mendoza εξέρχεται από το όχημα, τραβάει ένα ημιαυτόματο πιστόλι και, αιφνιδιαστικά, αρχίζει να πυροβολεί τους αστυνομικούς. Η πρώτη βολή χτυπά αμέσως την μια αστυνομικό, η οποία επιχειρεί να αφοπλίσει τον Mendoza.

Στην απέναντι πλευρά του οχήματος, ο δεύτερος αστυνομικός τραβάει το όπλο του και ρίχνει. Το βίντεο δείχνει τον αστυνομικό να πυροβολεί τρεις φορές. Φαίνεται επίσης ότι ένα από τα βλήματα αποστρακίστηκε στην οροφή του αυτοκινήτου και βρήκε τον Mendoza στο κεφάλι.

Το περιστατικό τελειώνει καθώς ο δεύτερος αστυνομικό ελέγχει τον συνεργάτη του και στη συνέχεια τοποθετεί στον Μεντόζα χειροπέδες.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis