Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:29 | 01/07/2017

Εχτές και περί ώρα 15:30 έλαβε χώρα περιστατικό ληστείας στην οδό Απολωνίας 19 στην περιοχή των Καμινίων.

Οι δράστες με καλυμμένα με κουκούλες τα χαρακτηρίστηκα τους με την απειλή δυο όπλων εισέβαλαν σε κατάστημα μίνι μάρκετ που υπάρχει στο σημείο και ζήτησαν τα χρήματα από την ιδιοκτήτρια.

Εκείνη αντιστάθηκε και οι δράστες την χτύπησαν με το όπλο στο κεφάλι και αποχώρησαν από το σημείο με ένα όχημα μάρκας Fiat Punto το οποίο είχε απασχολήσει στο παρελθόν για άλλες δυο ένοπλες ληστείες από την περιοχή της Αγιάς Βαρβάρας και των Καμινίων.

Από τις αναζητήσεις ο Αλλαγάρχης της Α Αλλαγής ΔΙΑΣ Πειραιά εντόπισε το όχημα παρκαρισμένο επί της συμβολής των οδών Θήρας και Χίου στα Καμίνια.

Αμέσως κινητοιποιήθηκαν όλες οι ομάδες ΔΙΑΣ Πειραιά και απέκλεισαν το τετράγωνο γύρω από το όχημα.

Από πληροφορίες των περιοίκων που συνέλεξαν οι Αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν ακριβώς το διαμέρισμα στο οποίο είχαν κρυφτεί οι δράστες αλλά και την ταυτότητα των δραστών.

Στην συνέχεια οι δράστες μη έχοντας καταλάβει την παρουσία των αστυνομικών προσπάθησαν να διαφύγουν και πάλι με το όχημα.

Οι αστυνομικοί τους έδωσαν εντολές να ακινητοποιηθούν πλην όμως ο ένας από αυτούς πρόλαβε και επέστρεψε μέσα στην πολυκατοικία και κρύφτηκε.

Ο έτερος αμέσως δεσμέυτηκε από τους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ.

Στην συνέχεια με εντολές παρότρυναν τον έτερο δράστη να βγει και να παραδωθει αλλά δεν ανταποκρίθηκε.

Στο σημείο προσήλθε ομάδα ΟΠΚΕ πριν όμως προλάβει να μπει εντός ο έτερος δράστης προσπάθησε να φύγει από το πίσω μέρος της πολυκατοικίας όπου τον περίμεναν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και τον ακινητοποιήσαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έβγαλαν "λαβράκι" οι αστυνομικοί του Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα

Στο σημείο στην συνέχεια προσήλθε Εισαγγελέας όπου πραγματοποιήθηκε κατ' οίκον έρευνα με την συνδρομή ομάδας ΟΠΚΕ από όπου και βρέθηκαν από το εσωτερικό της οικίας του ενός δράστη εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα ρέπλικα όπλο το οποίο χρησιμοποιήθηκαν στις ληστείες και πλήθος από ανταλλακτικά μοτοσικλετών αγνώστου προελευσεως.

Όλα τα ανωτέρω κατασχέθηκαν ενώ δικογραφία σχηματίστηκε από Τμήμα Ασφαλείας Καμινίων.

 

Δείτε ακόμα: Έσπρωχναν περιπολικό της ΕΛΑΣ για να "πάρει μπροστά" - Δείτε το βίντεο

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis