Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:14 | 13/08/2016

Οι περισσότεροι στόχοι που χρησιμοποιούνται στην εκπαίδευση δεν αποτυπώνουν πραγματικά τη διαφορά μεταξύ του κέντρου της μάζας και του κέντρου του θώρακα. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι από αυτούς τοποθετούν το κέντρο μάζας πολύ χαμηλά, και αυτό έχει αποτέλεσμα οι περισσότεροι σκοπευτές κάτω από πίεση να κατευθύνουν τις βολές τους πολύ χαμηλά χωρίς να πλήξουν τα ζωτικά όργανα στο στήθος, με το μεγαλύτερο μέρος της ζημιάς να είναι στο ήπαρ, το στομάχι, τα έντερα και τα νεφρά.
Φυσικά, χωρίς αμφιβολία ο στόχος αργά ή γρήγορα θα εξουδετερωθεί λόγω τις αιμορραγίας από αυτές τις βολές, εκτός και λάβει άμεσα ιατρική φροντίδα, αλλά αυτό δεν είναι το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Ακόμη και με αυτές τις οδυνηρές πληγές, ο επιτιθέμενος μπορεί να παραμένει ενεργός. Για την ακρίβεια, σε περιπτώσεις διαταραγμένης πνευματικής κατάστασης είτε από ναρκωτικά ή άλλους συναισθηματικούς παράγοντες, ο επιτιθέμενος να μην συνειδοτοποιήσει καν ότι τον έχετε πυροβολήσει.
Εξετάζοντας τον τεράστιο αριθμό των επεισοδίων με πυροβολισμούς, ένα πράγμα που είναι εξαιρετικά σαφές είναι ότι ο ψυχολογικός παράγοντας δεν συμβάλει αξιόπιστα στην εξουδετέρωση του δράστη, και συνεπώς πρέπει να βασιζόμαστε στην φυσική αχρήστευσή του. Και εδώ έρχεται στο προσκήνιο η ανατομία του σώματος. Πλήττωντας τα ζωτικά όργανα του αναπνευστικού και του καρδιακού συστήματος, μπορούμε να στερήσουμε πιο γρήγορα τον εγκέφαλο και το σώμα του δράστη από οξυγόνο, καθιστώντας τον ταχύτατο ανίκανο να ενεργήσει.
Οι σύγχρονοι στόχοι, πλέον, σχεδιάζονται με το κέντρο τους να έχει ενημερωθεί ώστε να αντικατοπτρίζει το γεγονός αυτό, πάρα πολύ. Αν εκπαιδεύεστε με τους στόχους που δείχνουν το δαχτυλίδι του "δέκα" σε αυτή την ανώτερη περιοχή του θώρακα, θα σας βοηθήσει να συνδέσετε φυσικά την περιοχή των ζωτικών όργανων στο σώμα με μια απόσταση από τους ώμους. Με αυτόν τον τρόπο η γρήγορη στόχευση κάτω από πίεση καθίσταται πολύ πιο εύκολη, από ό, τι εάν πρέπει να σταματήσετε και να επιλέξετε το σημείο σκόπευσης.
Σε τελική εξέταση, πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο στο αν πρόκειται να επιβιώσετε μια ένοπλη αντιπαράθεση. Η χρήση πυρομαχικών που κάνουν επαρκή ζημιά στον ιστό, ενώ διεισδύουν αρκετά βαθιά για να φτάσουν τα ζωτικά όργανα είναι ένας παράγοντας. Η χρήση ένος διαμετρήματος που σας ταιριάζει σε ένα όπλο που ξέρετε και είναι 100% αξιόπιστο είναι ένας άλλος παράγοντας. Αλλά το πιο σημαντικό από οτιδήποτε άλλο, είναι η δυνατότητα να πλήξετε κατ 'επανάληψη τα ζωτικά όργανα του επιτεθέμενου.

Μετάφραση από loadoutroom.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis