Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:08 | 30/04/2017

Ως ένας βίαιος και λιγομίλητος άνθρωπος, που όμως φρόντιζε να δείχνει ευτυχισμένος για τον γάμο του στους έξω, περιγράφεται ο παιδοκτόνος που έπνιξε την 6χρονη Στέλλα και πέταξε το πτώμα της στα σκουπίδια, από  πρώην συνάδελφό του που μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ο 58χρονος συνταξιούχος αστυνομικός και πρώην συνάδελφος του Ιωάννη Εικοσπεντάκη, Γιώργος Σίψας, περιέγραψε τον πατέρα της άτυχης Στέλλας ως έναν άνθρωπο που δεν μιλούσε ποτέ στην υπηρεσία για οικογενειακά του θέματα, ενώ φαινόταν πολύ ήρεμος και ευτυχισμένος με τον γάμο του. Ωστόσο, παρά τα καλά λόγια που έλεγε για τη γυναίκα του και τα παιδιά του, ο ίδιος ήταν βίαιος, ενώ στο αστυνομικό τμήμα είχε εμφανιστεί και η πρώην γυναίκα του, κάνοντας παράπονα για τον Εικοσπεντάκη.

«Αυτός το είχε μέσα του, έβγαλε τον άλλον του χαρακτήρα, είναι ένα κτήνος. Ήθελε να το κάνει», ανέφερε ο ίδιος στον ΑΝΤ1.

Πάντως, παρά το γεγονός πως έβγαιναν πού και πού έξω μάζι, ποτέ δεν είχε καταλάβει ότι ο 61χρονος πατέρας έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα, ενώ ποτέ στα τόσο χρόνια δεν τον είχε δει να παίρνει φαρμακευτική αγωγή εν ώρα υπηρεσίας.

mononews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis