Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:18 | 06/06/2016

Παγίδα θανάτου με δόλωμα την δήθεν ασθένεια του 13χρονου παιδιού τους έστησε η 49χρονη Ανέλια Αλεξάνδροβα στον 63χρονο συνταξιούχο ναυτικό Βασίλη Κοκκίνη. Είχε αποφασίσει να τον σκοτώσει και να βάλει στο χέρι τις 250.000 ευρώ των κοινών τους τραπεζικών λογαριασμών.

Ζήτησε την βοήθεια της 26χρονης συμπατριώτισσας της Γιορντάνκα Στοίτσεβα προκειμένου να βρει τους εκτελεστές. Ένας από αυτούς ήταν ο 29χρονος Λιβίου Κονσταντίν Κοκρίς από την Ρουμανία και δύο άγνωστοι συμπατριώτες του. Στις αρχές Ιανουαρίου 2015 προφασιζόμενη πρόβλημα υγείας του γιού τους τον προσέλκυσε στο σπίτι της.

Όταν ο 63χρονος μπήκε στο διαμέρισμα τον χτύπησαν στο κεφάλι, τον έδεσαν χειροπόδαρα και κάλυψαν το κεφάλι του με πανί. Τον ανάγκασαν να πιει αλκοολούχο ποτό στο οποίο είχαν ρίξει αγχολυτικά-υπνωτικά σκευάσματα. Το θύμα έπεσε σε λήθαργο και στη συνέχεια έφραξαν τις αναπνευστικές οδούς προκαλώντας ασφυκτικό θάνατο.

Στη συνέχεια πήγαν στο σπίτι του ναυτικού αφαιρώντας χρήματα και κοσμήματα. Την επόμενη μέρα η 49χρονη αγόρασε έναν καταψύκτη, τον μετέφερε στο σπίτι με την βοήθεια ενός 32χρονου Βούλγαρου, και έβαλαν το θύμα στο εσωτερικό του. Από εκείνη τη στιγμή οι δράστες διέφυγαν στο εξωτερικό, εκτός της 26χρονης, που έπαιξε τον ρόλο του μεσάζοντα στην αναζήτηση των δολοφόνων. Ο 32χρονος Βούλγαρος είναι έγκλειστος στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών, ενώ αναμένονται τα ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης για την 49χρονη πρώην σύζυγο, που φέρεται να διαμένει στη Βάρνα Βουλγαρίας, προκειμένου να εκδοθεί στη χώρα μας. Προς το παρόν είναι άγνωστο που βρίσκονται οι τρεις δολοφόνοι του άτυχου ναυτικού.  

 

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis