Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:18 | 02/03/2016

Με παρά πολύ προσεκτικές κινήσεις και με την βοήθεια δικτύου συνεργατών, με τους οποίους επικοινωνεί τηλεφωνικά μέσω των εφαρμογών viper και whats up και πάντα μέσω δικτύου wifi, η Πόλα Ρούπα καταφέρνει να παραμείνει αθέατη.

Έχοντας στην διάθεση της 6 πλαστές ταυτότητες και αλλάζοντας την εξωτερική εμφάνιση της 47χρονη καταφέρνει να κινητέ με χαρακτηριστική άνεση.

Όπως αποκαλύπτει το Newsbomb.gr από το Ηράκλειο της Κρήτης «έκλεισε» το ελικόπτερο η Πόλα Ρούπα με σκοπό να κάνει πράξη το τελευταίο στάδιο της επιχείρησης, για την απόδραση του βαρυποινίτη Νίκο Μαζίώτη από τις φυλακές Κορυδαλλού.

AdTech Ad

Η 47χρονη γυναίκα που το τελευταίο διάστημα διαμένει στην κρητική πόλη, έχοντας μάλιστα μαζί και τον αγαπημένος της γιο, τηλεφώνησε στα γραφεία της εταιρείας προκειμένου να ναυλώσει ελικόπτερο 6 θέσεων θέλοντας όπως είπε στον υπάλληλο να δει οικόπεδα στην περιοχή της Αργολίδας.

Υστέρα από την αποτυχημένη επιχείρηση απόδρασης του Ν. Μαζιώτη στις 21-02-2016 η Πόλα Ρούπα όπως κάνουν λόγο ασφαλής πηγές, κατάφερε να μετακινηθεί από τις κατοικημένες ορεινές περιοχές, μεταξύ των χωριών Ερυθρές Αργολίδας και Πλαταιές Βοιωτίας στην πρωτεύουσα της Αχαΐας. Η σύντροφος του Ν. Μαζιώτηόπως δηλώνουν αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ ανα 4 μήνες αλλάζει τόπο διαμονής επιλέγοντας πάντα κάθε φορά μεγάλες επαρχιακές πόλεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsbomb.gr ο γιος του Νίκου Μαζιώτη τις περισσότερες φορές δεν ακολουθεί την μητέρα του, η οποία τον εμπιστεύεται μόνο σε πολύ στενό φιλικό περιβάλλον.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis