Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:14 | 27/09/2017
Μιλώντας στο 27ο Συνέδριο της ΠΟΑΣΥ και ενημερώνοντας το κοινό για τα οικονομικά τεκτενόμενα στο ΤΕΑΠΑΣΑ, η πρόεδρος του ταμείου, Παναγιώτα Χαρώνη, είπε ότι αποδεσμεύτηκαν εφέτος πέντε εκατομμύρια ευρώ σε αστυνομικούς και πυροσβέστες σε δάνεια και για πρώτη φορά αυτό έγινε, ύστερα από αξιολόγηση των αιτήσεων.
 
Είπε συγκεκριμένα ότι 700 πήραν από το ταμείο της πρώην χωροφυλακής 500 από εκείνο της πρώην Αστυνομίας Πόλεων καθώς και 500 πυροσβέστες, λέγοντας ότι πέρυσι είχαν δοθεί δύο εκατομμύρια για το ταμείο της χωροφυλακής αντί των τριών και 1,5 από της Αστυνομίας Πόλεων αντί των δύο που δόθηκαν εφέτος, ενώ 2,1 εκατομμύρια δόθηκαν στους πυροσβέστες.
 
[custom:google-ads]
 
Συνολικά, λοιπόν, 7,1 εκατομμύρια ευρώ.
 
Κατέληξε λέγοντας ότι από κάθε ταμείο κρατήθηκαν χρηματικά διαθέσιμα της τάξης του 3 τοις εκατό προκειμένου να καλυφθούν με δάνεια αστυνομικοί, στους οποίους έχουν προκύψει το τελευταίο χρονικό έκτακτες και ιδιαίτερες ανάγκες, για να δοθούν αυτά τα δάνεια θα πρέπει να ακολουθηθεί η υποβολή αιτήσεων με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Μιλώντας στο bloko.gr η κυρία Χαρώνη είπε ότι για τους πυροσβέστες δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα καθώς υπάρχει ακόμα μεγάλη διαθεσιμότητα πόρων.

Πηγή: www.bloko.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis