Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:14 | 11/10/2016

Επειδή μας τα πρήξανε οι Τούρκοι με τις απειλές οτι τα νησιά απέχουν λίγα μίλια από τις Τουρκικές Ακτές και ανήκουν σε δήμους και Επαρχίες της Τουρκίας …Εμείς Να ρωτήσουμε πόσο απέχει η Τουρκική ακτή ,οι Πόλεις και τα Χωριά από τα Κανόνια της νήσου Κω;!

????????????????????????????????????

Στη νήσο Κω έφτασε ο ΑΣΔΕΝάρχης Αντιστράτηγος Ανδρέας Ηλιόπουλος και παρακολούθησε απο κοντά ένα διήμερο ασκήσεων στο Πλαίσιο της «ΤΑΜΣ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ»!

????????????????????????????????????

Πανέτοιμα για Βολή τα αυτοκινούμενα της νήσου

????????????????????????????????????

Βγήκαν και τα Άρματα της 80 ΑΔΤΕ και έφυγαν τρεχάτα και βάλλοντας  για τις Ακτές …

????????????????????????????????????

Τρέχουν και τα αυτοκινούμενα ….

  Εδώ αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι δυστυχώς ,ότι μόνο  οι Ένοπλες Δυνάμεις τρέχουν και δεν φτάνουν ,ενώ όλοι εμείς θεωρούμε την Ειρήνη και την Ασφάλεια περίπου δεδομένες!

Κάποιοι θα πούνε ότι αυτή είναι δουλειά τους …Σωστό και αυτό ,αλλά δεν έχουν καμιά δουλειά να ασχολούνται με τα Ηοτ-Spot  και τους δήθεν πρόσφυγες ,επειδή κάποιοι άλλοι στις Υπηρεσίες τους είναι παντελώς ανίκανοι !!

????????????????????????????????????

Ακόμη και βολές με ατομικά τυφέκια παρακολούθησε απο κοντά ο ΑΣΔΕΝάρχης

Ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγος Ανδρέας Ηλιόπουλος, επισκέφθηκε την 80 ΑΔΤΕ στην Κω και παρακολούθησε απο κοντά  τις Τακτικές  δραστηριότητες του Σχηματισμού, που εκτελέσθηκαν στο πλαίσιο της ΤΑΜΣ «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ – 2016».

 

veteranos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis