Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:58 | 02/07/2017

Η απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου για την υπόθεση της επεισοδιακής καταδίωξης στην παραλιακή λεωφόρο αναμένεται, σύμφωνα με δημοσίευμα του patris.gr την Δευτέρα.

Θυμίζουμε ότι στο εδώλιο αντιμέτωποι με την κατηγορία της βαριάς σωματικής βλάβης από κοινού και κατά συρροή κάθονται δύο αστυνομικοί που υπηρετούσαν τότε στην Ομάδα ΔΙΑΣ.

Πρόκειται για μία υπόθεση που, όπως επισημαίνει το δημοσίευμα του patriw, πήρε δραματική τροπή αφενός λόγω του βαρύτατου τραυματισμού των δύο νεαρών που καταδιώκονταν από τους Αστυνομικούς, αφετέρου λόγω της κατάθεσης που έδωσε την ίδια νύχτα νεαρή αυτόπτης μάρτυρας η οποία υποστηρίζει μέχρι και σήμερα ότι είδε τον συνεπιβάτη αστυνομικό να τεντώνει το πόδι του και να ακουμπάει το μηχανάκι των δύο νεαρών.

Οι αστυνομικοί, οι οποίοι θα απολογηθούν τη Δευτέρα, υποστηρίζουν με σθένος ότι ουδέποτε συνέβη αυτό που περιγράφει η μάρτυρας.

Την ακροαματική διαδικασία παρακολουθούν γονείς και συγγενείς των δύο νεαρών αλλά και δεκάδες αστυνομικοί, οι οποίοι στηρίζουν τους δύο συναδέλφους τους.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis