Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:28 | 18/08/2016

 

Όπως γράφαμε και εχθές στο policenet.gr, η περίοδος που διανύουμε είναι γεμάτη με αλλαγές για το Σώμα της ΕΛ.ΑΣ..

Οφείλουμε να σημειώσουμε, πως αρκετές εξ αυτών των αλλαγών που αφορούν θέματα μεταθέσεων, αδειών και βαθμολογίου του προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ.  είναι προς την θετική κατεύθυνση, επιδιώκοντας σε αρκετές περιπτώσεις έναν αναγκαίο πλέον, εξορθολογισμό.

Φαίνεται όμως πως θα υπάρξουν και νέες εξελίξεις, αυτή τη φορά στο ζήτημα της «πολυπόθητης» και «χιλιοειπωμένης» αναδιάρθρωσης των Υπηρεσιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε η ιστοσελίδα bloko.gr, παρά το γεγονός ότι αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως η αναδιάρθρωση θα μετατεθεί σε απροσδιόριστο διάστημα, κυμαινόμενο από Οκτώβριο μέχρι και ... τον Ιανουάριο, ώστε τότε οι αλλαγές να γίνουν συγχρόνως με τις επόμενες κρίσεις των Αξιωματικών, υψηλόβαθμο στέλεχος του Υπουργείου έρχεται να διαψεύσει τα περι καθυστερήσεων δηλώνοντας με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι "Όταν λέμε Σεπτέμβριο, εννοούμε Σεπτέμβριο"!

Επιπροσθέτως άλλες πηγές διατείνονται ότι ακόμη το πλάνο των Αστυνομικών Τμημάτων που θα συγχωνευτούν δεν έχει καταρτιστεί στο σύνολο του για ολόκληρη την χώρα, συμπληρώνοντας δε, πως ή εφαρμογή στην παρούσα φάση, είναι εφικτή μόνο αποσπασματικά ανά αστυνομική διεύθυνση και μόνο για εκείνες που έχει κλείσει ο φάκελλος των αλλαγών, όπως για παράδειγμα σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Μένει λοιπόν να δούμε αν οι εν λόγω πληροφορίες θα επιβεβαιωθούν ...

ΣΚΗΝΕΣ ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ

Αστυνομικοί του "έσκασαν" τα λάστιχα γιατί έτρεχε κατά πάνω τους!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την κατηγορία ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis