Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:27 | 13/09/2017

Παρά το γεγονός ότι διανύοουμε μόλις το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου, φαίνεται πως το βλέμμα των αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων είναι ήδη στραμμένο προς τις κρίσεις.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε σήμερα η ιστοσελίδα bloko.gr στην Πυροσβεστική μέσα στις επόμενες ημέρες και το πιθανότερο μέσα στον μήνα, θα γίνουν ορισμένες διορθωτικές κινήσεις.

[custom:google-ads]

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα, θα γίνουν αρκετές παρεμβάσεις κάτω από τον αρχηγό, ώστε στις κανονικές κρίσεις, οι κριτές να είναι αυτοί που η παρούσα ηγεσία εκτιμά και θεωρει ως ικανούς για να κρίνουν, καθώς όλοι -και αυτοί που επίκειται να απομακρυνθούν- κρίθηκαν στη διάρκεια της τρέχουσας αλλά προς το τέλος της αντιπυρικής περιόδου.

Για την Ελληνική Αστυνομία η "μηχανή των αλλαγών" δεν έχει πάρει ακόμα μπροστά, δεδομένου ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς και δεν έχει γίνει καμία συζήτηση.

Επίσης, δεν συζητήθηκε είτε διερευνήθηκε ακόμη η πρόθεση του κ. αρχηγού για την πιθανότητα ανανέωσης της θητείας του για τρίτο κατά το νόμο και τελευταίο έτος.

(με πληροφορίες από το  www.bloko.gr)

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis