Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:44 | 25/01/2017

Σύμφωνα με το άρθρο  14 του Π.Δ.100/2003 παρ. 4. για τις τακτικές μεταθέσεις του εδαφίου γ' της παραγράφου 1 του παρόντος άρθρου ακολουθείται η εξής διαδικασία:
α. Το πρώτο 15νθήμερο του μηνός Ιανουαρίου κάθε έτους το αρμόδιο Συμβούλιο Μεταθέσεων, εκτιμώντας τις υπηρεσιακές ανάγκες, καταρτίζει αριθμητικούς πίνακες, κατά Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και Θεσσαλονίκης και Αστυνομική Διεύθυνση ή άλλη αυτοτελή Υπηρεσία που εδρεύει στη περιφέρεια τους αλλά δεν υπάγεται σ' αυτές, των κενών κατά βαθμό οργανικών θέσεων που πρέπει να πληρωθούν κατά τις ετήσιες τακτικές μεταθέσεις.
β. Οι ανωτέρω πίνακες κοινοποιούνται στις Υπηρεσίες το αργότερο μέχρι τέλους Ιανουαρίου και λαμβάνουν γνώση ενυπογράφως όλοι οι αστυνομικοί των ανωτέρω

Άρα το πρώτο 15νθήμερο του μηνός Ιανουαρίου έπρεπε να έχει συνεδριάσει το αρμόδιο Συμβούλιο Μεταθέσεων και να έχει καταρτίζει τους πίνακες προκήρυξης θέσεων τακτικών μεταθέσεων του έτους 2017 .
 Δυστυχώς όμως στην Ελληνική  Αστυνομία από ότι φαίνεται τα Π.Δ δεν τα έχουμε σε τόση μεγάλη υπόληψη αφού καθημερινά καταστρατηγούνται σχεδόν όλα όσα προβλέπουν την διασφάλιση των  δικαιωμάτων  των εργαζόμενων αστυνομικών!  (χρόνος εργασίας ανακοίνωση υπηρεσίας, ανάκληση Η.Α,  το Π.Δ περί υγιεινής και ασφάλειας)

To μόνο που μας ενδιαφέρει τελικά είναι η  αύξηση των  οργανικών θέσεων  Αντιστράτηγων από 5 σε 6.

Π.Α.Σ.Α. ΑΘΗΝΑΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis