Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:50 | 09/03/2015
Σύμφωνα με πληροφορίες του Λιμενικά Νέα, την προσεχή Πέμπτη ή το αργότερο την Παρασκευή ξεκινούν οι ετήσιες κρίσεις στο Λιμενικό Σώμα. Η μικρή αυτή καθυστέρηση οφείλεται σε διαδικαστικές διαδικασίες.
 
Η αγωνία έχει "χτυπήσει κόκκινο" με τις συζητήσεις για τα ονόματα, για το ποιοι μένουν ποιοι φεύγουν να "δίνουν και να παίρνουν". Οποιαδήποτε αναφορά σε ονοματολογία θα ήταν παρακινδυνευμένη και καθόλου υπεύθυνη. Αριθμητικά όμως έτσι κι αλλιώς μιλούμε για 8 λιγότερους Ανωτάτους (Υποναυάρχους - Αρχιπλοιάρχους) λόγω της νέας, πρόσφατης κατανομής του προσωπικού. Από κει και μετά όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά.
 
Όλες οι συζητήσεις προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τις σχέσεις κρίνοντος και κρινόμενου, υπηρεσιακές, φιλικές, αφού έτσι κι αλλιώς το θεσμικό πλαίσιο των κρίσεων παραμένει θολό και αναξιοκρατικό.
 
Τη φετινή βέβαια χρονιά το πολιτικό στοιχείο βρίσκεται ακόμα ψηλότερα λόγω  της νέας πολιτικής τάξης πραγμάτων (ΣΥΡΙΖΑ) που για πολλούς αποτελεί τον άγνωστο χ/
 
Δεν έχουμε λοιπόν παρά να περιμένουμε ελάχιστες ώρες ακόμα ώστε με την σειρά μας να κρίνουμε τους κρίνοντες.
 
Όλα στην ώρα τους, όπως πρόσφατα είχε δηλώσει και ο αρμόδιος Υπουργός κ. Θ. Δρίτσας στους συνδικαλιστικούς εκπροσώπους των Αξιωματικών.
 
limenika-nea.blogspot.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis