Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:59 | 27/12/2019

«Δεν αλλάξει τίποτα στο σχέδιο για την εκκένωση των καταλήψεων», σημείωσε μιλώντας στον Σκάι ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος.

Σύμφωνα με τον κ. Μαυροειδάκο, υπάρχει επιχειρησιακό σχέδιο και θα γίνουν οι επιχειρήσεις της αστυνομίας, ωστόσο, για προφανείς λόγους δεν είναι γνωστό ακόμα το χρονοδιάγραμμα. «Η πολιτική βούληση να τελειώνουμε με τους μπαχαλάκηδες είναι δεδομένη», υπογράμμισε και επισήμανε ότι η αστυνομία με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και κόντρα σε όσους τραβάνε θέματα από τα... μαλλιά, κάνει τη δουλειά της.

Μαυροειδάκος: Δεν αλλάζει το σχέδιο για την εκκένωση των καταλήψεων

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο οι αστυνομικοί να εφοδιαστούν με κάμερες, ο κ. Μαυροειδάκος είπε ότι αποτελεί αίτημα των μάχιμων αστυνομικών και πρόσθεσε ότι την κάμερα θα την έχει ο επικεφαλής αστυνομικός, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι με την εφαρμογή του μέτρου «θα βλέπετε εικόνες κόντρα σε όσα λένε και δείχνουν οι κακεντρεχείς και να είστε σίγουροι ότι οι εικόνες, εξαιτίας όσων δέχονται κατά τις επιθέσεις οι αστυνομικοί, θα είναι πάντα ακατάλληλες».

Τέλος, ο κ. Μαυροειδάκος αναφερόμενος στην ένταξη των 1.500 νέων ειδικών φρουρών στη μάχιμη υπηρεσία, είπε ότι στις 30 Δεκεμβρίου στην Αμυγδαλέζα, παρουσία του πρωθυπουργού, θα γίνει η τελετή λήξης της εκπαίδευση και από τον Ιανουάριο θα πληθύνουν οι περιπολίες και η παρουσία της Ομάδας ΔΙΑΣ στους δρόμους της Αθήνας.

Πηγή: lawandorder.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Ανάληψη ευθύνης για την καταδρομική επίθεση σε καταστήματα 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis