Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:40 | 06/11/2017

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας παραχώρησε σήμερα, συνέντευξη στο δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου κατά τη διάρκεια εκπομπής στο ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM».

Μεταξύ άλλων ο Υπουργός αναφέρθηκε και στο ζήτημα της υλικοτεχνικής υποδομής της ΕΛ.ΑΣ.. Δείτε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης:

[custom:google-ads]

Δημοσιογράφος: Τώρα θέλω να σας ρωτήσω, επίσης, τι γίνεται στην Αστυνομία;

Πώς είναι τα πράγματα εκεί και ρωτώ γιατί κατά καιρούς στην διάρκεια αυτής της επτάχρονης κρίσης ακούμε παράπονα από την Αστυνομία για τις υποδομές, για τα οχήματα, για τους εξοπλισμούς, για τα γιλέκα, για τα όπλα.

Πώς είναι τα πράγματα αυτή την στιγμή και αν ελπίζετε ότι μπορούν να εξασφαλισθούν περισσότερα κονδύλια για την υλικοτεχνική υποδομή και επίσης για τον εκσυγχρονισμό της Ελληνικής Αστυνομίας;

Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη: Κύριε Χατζηνικολάου, πράγματι συσσωρεύτηκαν πολλά προβλήματα στη διάρκεια αυτών των ετών της κρίσης, προβλήματα που έχουν σχέση με την υλικοτεχνική υποδομή, κύρια τα αυτοκίνητα, αγοράστηκαν ελάχιστα αυτοκίνητα μετά το 2004, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Προσπαθούμε αυτή τη στιγμή να ξεπεράσουμε και γραφειοκρατικές διαδικασίες γιατί σε μερικές περιπτώσεις υπάρχουν τα χρήματα και προσπαθούμε να τα αναπροσανατολίσουμε, μιλάω για κάποια ευρωπαϊκά κονδύλια, γιατί είχαν προσανατολιστεί σε στόχους που δεν είναι τόσο αναγκαίοι.

Υπογράφουμε τον άλλο μήνα τη σύμβαση για 400 περίπου αυτοκίνητα.

Δεν λύνεται το πρόβλημα με 400 αυτοκίνητα.

Κοιτάζουμε να βρούμε τρόπους για προμήθεια περισσοτέρων αυτοκινήτων.

Συσσωρεύτηκαν πολλά προβλήματα αυτά τα χρόνια και προσπαθούμε με μεγάλες προσπάθειες να βελτιώσουμε τη κατάσταση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Nέο μισθολόγιο των Στρατιωτικών και Σωμάτων Ασφαλείας

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis