Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:20 | 19/09/2017

Ένα τηλεφώνημα αγνώστου από την περιοχή των Εξαρχείων οδήγησε στη σύλληψη του 25χρονου Αλβανού, ο οποίος κατηγορείται για πυροβολισμούς στην οδό Στουρνάρη.

Ο άγνωστος ανέφερε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΕΛ.ΑΣ. ότι είδε το αυτοκίνητο του δράστη και έδωσε ένα μέρος της πινακίδας κυκλοφορίας και το χρώμα του οχήματος.

[custom:google-ads]

Έτσι, οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στον 25χρονο.

Ο 25χρονος περιγράφεται από τους αστυνομικούς ως “μικροδιακινητής” ναρκωτικών, ο οποίος πυροβόλησε προς πολυκατοικία των Εξαρχείων στις 12 Σεπτεμβρίου 2017. Τρεις ημέρες αργότερα εντοπίστηκε από άνδρες της ΟΠΚΕ στην οδό Ιπποκράτους. Εκεί επιχείρησε να πέσει με το αυτοκίνητο πάνω σε αστυνομικό, ο οποίος την τελευταία στιγμή τον απέφυγε. Δύο ημέρες αργότερα συνελήφθη στο Λυκαβηττό, όπου βρισκόταν μαζί με γυναίκα. Στην κατοχή του βρέθηκε μικρή ποσότητα ναρκωτικών.

Στο παρελθόν είχε συλληφθεί ξανά για ναρκωτικά.

Η Ασφάλεια δεν γνωρίζει ακόμα με βεβαιότητα το λόγο για τον οποίο πυροβόλησε στα Εξάρχεια. Μία από τις εκτιμήσεις είναι ότι ήθελε να στείλει μήνυμα εκφοβισμού σε γυναίκα που κατοικεί στο δρόμο όπου έπεσαν πυροβολισμοί. Με τη γυναίκα αυτή φέρεται να έχει διαφορές (που δεν σχετίζονται με ναρκωτικά).

 www.huffingtonpost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis