Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:45 | 03/01/2018

Μετά το περιστατικό που εκτυλίχτηκε έξω από το μπαρ στο κέντρο της Σπάρτης και στοίχισε τη ζωή του 61χρονου Γιώργου Αρφάνη, (πατέρα του ιδιοκτήτη του καταστήματος), οι δύο Γεωργιανοί ηλικίας 33 και 38 ετών, τράπηκαν σε φυγή προς διαφορετικές κατευθύνσεις. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Ο 33χρονος κατευθύνθηκε προς την Κων. Παλαιολόγου με σχισμένη την μπλούζα του και εντοπίστηκε σχετικά γρήγορα από τις αρχές. Δεδομένου όμως ότι η αστυνομία είχε καταγγελίες για δύο δράστες αναζήτησε τον δεύτερο με πληροφορίες που προσπάθησε να  αποσπάσει από τον 33χρονο.

[custom:google-ads]

Στη συνέχεια οι αστυνομικές αρχές έσπευσαν για έρευνα στην κατοικία του πρώτου, σε πολυκατοικία στην οδό Μενελάου, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να εντοπίσουν τον δεύτερο δράστη. Ακολούθως οι αστυνομικοί έφυγαν από το σημείο, ή έτσι φάνηκε, καθώς κάποιοι είχαν μείνει να επιτηρούν διακριτικά την περιοχή, χωρίς να γίνονται αντιληπτοί.

Ο 38χρονος τότε έπεσε στην «παγίδα». Όπως λένε οι πληροφορίες μας ο δεύτερος δράστης είχε ανέβει στην ταράτσα της πολυκατοικίας και κρυβόταν. Όταν είδε τους αστυνομικούς να φεύγουν, κατέβηκε και έτσι οι αστυνομικοί τον έπιασαν.

Και οι δύο δράστες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Σπάρτης, καθώς ήταν τραυματισμένοι. Ο ένας βγήκε από το νοσοκομείο και βρίσκεται στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας, ενώ  ο δεύτερος βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο για εξετάσεις και στη συνέχεια θα οδηγηθεί και αυτός στα κρατητήρια.

Τι προηγήθηκε

Ο ιδιοκτήτης μπαρ 61 ετών έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Τετάρτης από πολλαπλά χτυπήματα που δέχτηκε στο μαγαζί του στη Σπάρτη. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι δύο Γεωργιανοί διαπληκτίστηκαν με θαμώνες του καταστήματος και τραυμάτισαν τέσσερις άνδρες ηλικίας 46, 54, 57 και 61ος ετών. Τραυματισμένη διακομίστηκε σε νοσοκομείο και μία 32χρονη γυναίκα από την Αλβανία.

Στη συνέχεια ο δράστες τράπηκαν σε φυγή. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Σπάρτης, όπου λίγη ώρα αργότερα ο 61χρονος υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ οι υπόλοιποι, αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αποχώρησαν.

Όπως ανέφεραν στους αστυνομικούς αυτόπτες μάρτυρες, η συμπλοκή ξεκίνησε μέσα στο κατάστημα και πολύ γρήγορα συνεχίστηκε στην είσοδό του.

Οι δράστες χτυπούσαν με μανία τα άτομα που βρίσκονταν απέναντί τους, με τον άτυχο 61χρονο να γρονθοκοπείται μέχρι να χάσει τις αισθήσεις του.

Πηγή: apela.gr, www.thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis