Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:30 | 25/05/2018

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας bloko.gr έχει συλληφθεί ένα άνδρας ο οποίος με ακόμη έξι ατομα συμμετείχε στη διπλή ληστεία που σημειώθηκε τα ξημερώματα της  Τρίτης σε παράδρομο της Αττικής Οδού στην Κάντζα.

Περίπου στις 03:30 επτά άτομα που επέβαιναν σε ένα όχημα έφτασαν σε ταχυφαγείο και λήστεψαν τον υπάλληλο τον οποίο συνέχιζαν να απειλούν με όπλο κατά τη διάρκεια και της δεύτερης ληστείας σε βενζινάδικο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα.

Δεν τους έφταναν όμως οι εισπράξεις αλλά επχείρησαν να αρπάξουν και το χρηματοκιβώτιο από το πρατήριο υγρών καυσίμων.


[custom:google-ads]
Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που έφτασαν άμεσα στο σημείο ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους κακοποιούς οι οποίοι τους απείλησαν με όπλα, είχαν στην κατοχή τους και ένα υποπολυβόλο τύπου ούζι.

Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν και στη συνέχεια οι δράστες επιβιβάστηκαν στο όχημα και εξαφανίστηκαν.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε λίγες ώρες μετά στον Ασπρόπυργο.

Ένας από τους δράστες τραυματίστηκε και οι οικείοι του τον μετέφεραν στο νοσοκομείο της Κορίνθου για τις πρώτες βοήθειες. Οι γιατροί, όπως όφειλαν, ειδοποίησαν την αστυνομία, ο άνδρας συνελήφθη και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο ΚΑΤ.

Θέμα χρόνου είναι πλέον και οι συλλήψεις των συνεργών του που εμπλέκονται σε πολλές κλοπές και ληστείες και πρατήρια υγρών καυσίμων στην Αττική.

Πηγή: bloko.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis