Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:09 | 01/09/2019

Στον κόσμο των likes, των followers, των hashtags και των influencer, στον κόσμο του Instagram δηλαδή, κάθε «κλικ» μετράει. Ιδίως, για κάποιους που βγάζουν πολλά χρήματα από κάθε ανάρτηση. Πώς όμως μπορεί κάποιος να δει αν ένας οπαδός του έπαψε πλέον να τον ακολουθεί;

[custom:google-ads]

Οι κανόνες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι τόσο περίπλοκοι και μπερδεμένοι που όσοι έχουν ένα πετυχημένο προφίλ (οι influencers, για παράδειγμα) σίγουρα θα πρέπει να σκεφτούν χιλιάδες παράγοντες. Την ίδια ώρα, οι υπόλοιποι από εμάς, ζητάμε πολύ λιγότερα πράγματα, όπως το να μάθουμε αν κάποιος μας έκανε unfollow στο Instagram. Ποιος, δηλαδή, από τους οπαδούς μας αποφάσισε πως το περιεχόμενο του λογαριασμού μας δεν τον καλύπτει πλέον. 

Φυσικά, το Instagram είναι γνωστό πως δεν βοηθά τους χρήστες του να καταλάβουν εύκολα αν κάποιος σας ακολουθεί ή όχι, καθώς δεν μπορείτε να κάνετε τόσο εύκολα την αναζήτηση όπως σε άλλες πλατφόρμες. Υπάρχουν όμως δύο τρόποι που μπορεί να το καταλάβει κανείς, αν εκείνη η συμμαθήτρια από τα παλιά που κάποτε σας ζήλευε και ξαφνικά σας θυμήθηκε, σας ακολουθεί ακόμη ή αν σας βαρέθηκε αφού έμαθε όλα όσα ήθελε για εσάς από τις αναρτήσεις σας. Οπως ακριβώς υπάρχει τρόπος για να δεις το περιεχόμενο ενός private λογαρισμού του Instagram

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πώς μπορείς να δεις το περιεχόμενο ενός ιδιωτικού λογαριασμού στο Instagram

Οι τρόποι αυτοί χωρίζονται σε χειρονακτικό και τεχνολογικό. Ο χειρωνακτικός περιλαμβάνει την παρακολούθηση των ανθρώπων που σας ακολουθούν και στην συνέχεια τον έλεγχο για να δείτε εάν συνεχίζει να σας είναι «πιστός». Ο τεχνολογικός τρόπος περιλαμβάνει την λήψη μιας ειδικής εφαρμογής που κάνει όλα αυτά για εσάς. Προφανώς ο ένας από αυτούς είναι πιο εύκολος, αλλά εάν δεν νιώθετε και πολύ άνετα να δώσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας σε κάποιον τρίτο, ο καλύτερος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε τους δικούς σας αντίχειρες. 

Χειρωνακτικός τρόπος 

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να εντοπίσετε το άτομο που θέλετε να ελέγξετε. Επιλέξτε λοιπόν ένα άτομο που το γνωρίζετε ήδη ότι σας ακολουθεί και πηγαίνετε στο προφίλ του. Στην συνέχεια, πατήστε πάνω στο κουμπί «following που βρίσκεται στο επάνω δεξιά μέρος της σελίδας. Αυτό θα σας οδηγήσει σε μια λίστα με όλους τους ανθρώπους που ακολουθεί. Κατεβαίνοντας προς τα κάτω και αν φτάσετε μέχρι το τέλος και δεν δείτε το όνομά σας, τότε μάλλον δεν σας θεωρεί πλέον ενδιαφέρον και έπαψε να σας ακολουθεί. 

Τεχνολογικός τρόπος 

Αυτός ο τρόπος είναι απλούστερος καθώς απαιτεί απλά να κατεβάσετε μια εφαρμογή. Μία επιλογή ονομάζεται «Followers Track for Instagram» και με πάνω από 45.000 βαθμολογίες στο App store, φαίνεται να είναι αξιόπιστη. Μόλις συνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Instagram, η εφαρμογή θα παρακολουθήσει όχι μόνο ποιος σταμάτησε να σας ακολουθεί αλλά και ποιος άρχισε σύντομα να σας ακολουθεί. Μπορείτε να δείτε πόσα άτομα σας μπλόκαραν, αλλά προκειμένου να μάθετε ποιοι είναι αυτοί, θα πρέπει να πληρώσετε μια συνδρομή. 

FollowMeter for Instagram

Μια άλλη επιλογή είναι το «FollowMeter for Instagram», το οποίο έχει παρόμοια χαρακτηριστικά και κατατάσσει την «δημοτικότητά» σας στην εφαρμογή. Αφού την κατεβάσετε, θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram που θέλετε να παρακολουθήσετε. Ολοκληρώστε αυτό το βήμα και τελειώσατε. 

Η εφαρμογή αυτή παρακολουθεί επίσης τον μέσο όρο likes ανά ανάρτηση καθώς και τα άτομα που σας κάνουν τα περισσότερα likes. Σύμφωνα με το «Lifewire», ορισμένα χαρακτηριστικά μπορεί να απαιτούν συνδρομή, παρόμοια με την προηγούμενη. 
Καλή τύχη σε όλους όσους θέλουν να εντοπίσουν ποιοι από τους οπαδούς τους σταμάτησαν να τους ακολουθούν, βρίσκοντας το περιεχόμενο του λογαριασμού σας «ανιαρό» ή ανάξιο ενδιαφέροντος. 

www.economistas.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis