Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:00 | 21/05/2020

Και ποιος δεν έχει βρεθεί στην ενοχλητική θέση να ψάχνει το κινητό του στο σπίτι και να μην ξέρει πού το έχει αφήσει ή για παράδειγμα αν το έχει ξεχάσει στο αυτοκίνητο. Φυσικά, ειδικά αν δεν έχεις δόνηση δεν το βρίσκεις με τίποτα, όσο και να καλείς.

Υπάρχει τρόπος, ωστόσο, να το βρεις και μάλιστα σε ελάχιστο χρόνο.

Για όσους έχουν συσκευή Android, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Google Device Manager. Μπαίνεις σε αυτή την εφαρμογή από άλλη συσκευή, όπως τον σταθερό υπολογιστή, το laptop ή το tablet σου. Στέλνοντας ένα σήμα στο κινητό, παρακάμπτει την αθόρυβη λειτουργία και το κινητό αρχίζει να χτυπά κανονικά. Συγκεκριμένα συνδέεις στον λογαριασμό Gmail σου από το android.com/devicemanager και επιλέγεις την επιθυμητή δράση (Ring), ρυθμίζοντάς το στη μεγαλύτερη μάλιστα ένταση χτύπου.

Περίπου ίδια είναι και η λύση για τις συσκευές iOS. Μπαίνεις στο iCloud από άλλη συσκευή iOS και επιλέγεις τη λειτουργία «Find My Phone», ρυθμίζοντας και τι ήχο θα παίξει το κινητό σου για να το βρεις. Χτυπάει τόσο δυνατά που αποκλείεται να μην το εντοπίσεις.

Κάτι ακόμη που μπορείς να κάνεις από οποιαδήποτε συσκευή είναι να προσπαθήσεις να το βρεις μέσω της μουσικής, ακούγοντάς τη μέσα από ένα ηχείο. Ουσιαστικά τα παράσιτα που δημιουργούνται λόγω της ακτινοβολίας, θα σε βοηθήσουν να βρεις τη χαμένη σου συσκευή.

Πηγή: news.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis