Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:07 | 15/08/2020

Τις ανατριχιαστικές στιγμές της επίθεσης με τσεκούρι στην πρώην σύζυγό του περιέγραψε στην κατάθεση του στους αστυνομικούς ο 67χρόνος δράστης.

Εκεί αποκάλυψε με κάθε λεπτομέρεια πώς περίμενε την 54χρονη έξω από πολυκατοικία στη Καλλιθέα και πώς της επιτέθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece ο δράστης είχε πάει προετοιμασμένος καθώς είχε μαζί του το τσεκούρι.

«.... Την είδα την ώρα που έμπαινε στην πολυκατοικία. Άνοιξα γρήγορα το βήμα μου για να τη προλάβω. Άρχισα να τη φωνάζω με το όνομα της, τότε αυτή γύρισε προς το μέρος μου και μου είπε 'πάλι εδώ είσαι ρε π...'. Μόλις με αποκάλεσε έτσι τα 'χασα και θόλωσε το μυαλό μου, γύρισα και τη χτύπησα με την πίσω μεριά του τσεκουριού κυρίως το κεφάλι. Προσπάθησε να μου επιτεθεί και τότε την= χτύπησα πάλι με την κοφτερή μεριά που έχει το τσεκούρι. Αυτή έπεσε κάτω».

Τα λεπτά που ακολούθησαν φάνηκαν αιώνας για τη γυναίκα που δέχτηκε τα χτυπήματα. Ο δράστης, όπως ισχυρίστηκε, μόλις αντίκρισε τη 54χρονη τραυματισμένη αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του.

«Βλέποντας τα αίματα θόλωσα και νομίζοντας ότι θα της δημιουργήσω μόνιμο πρόβλημα, όπως παράλυση, σκέφτηκα να την τελειώσω και να αυτοκτονήσω και συνέχισα τα χτυπήματα.

Αφού τη χτύπησα περίπου τέσσερις φορές σκέφτηκα να πάω στις γραμμές του τρένου και να πέσω να σκοτωθώ επιτόπου και άρχισα να χτυπάω με το τσεκούρι το κεφάλι μου.

Τότε άκουσα κάτι να λέει και, αφού ζούσε, την ξαναχτύπησα με το τσεκούρι για να πεθάνει. Έβλεπα ότι είχε μαζευτεί πολύς κόσμος και προσπαθούσαν να μου πάρουν το τσεκούρι από τα χέρια και εγώ το κουνούσα για να το βλέπουν και να απομακρυνθούν».

Η γυναίκα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένη μετά από τη μάχη των γιατρών κατάφερε να ξεπεράσει το κίνδυνο.

Ο 67χρόνος υποστήριξε ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τη πρώην σύζυγό του.

«Η κακιά στιγμή μαζί με την αγάπη έγινε ένα κοκτέιλ και έγινε ότι έγινε. Μετανιώνω για ότι έκανα και θέλω να σας πω ότι δεν θέλω τη βία. Σε όλη μου τη ζωή δεν ήθελα τη βία».

Μίνα Καραμήτρου

cnn.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis