Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:29 | 11/03/2017

Συσχετισμός στοιχείων και η βοήθεια της τεχνολογίας οδήγησαν σχεδον άμεσα από στη σύλληψη του Αστυνομικού δράστη της δολοφονίας του 52άχρονου αυτοκινητιστή στη Λεύκη Καστοριάς.

Η διαδρομή στο GPS του αυτοκινητιστή με ανάστοφη διαδρομή οδήγησε τους Αστυνομικούς στο σημείο από το οποίο ο 52άχρονος αυτοκινητιστής επιβίβασε αργά το απόγευμα το τελευταίο του πελάτη. Τα ίχνη της πορειας που ακολούθησε ο 52άχρονος οδηγός ΤΑΞΙ, οδήγησαν στην περιοχή Χολόη τις ερευνες.

Σε βιντεληπτικό υλικό το οποίο αναζητήθηκε από την ευρύτερη περιοχή, προσδιορίσθηκε η αυτοπρόσωπη παρουσία του Αστυνομικού  (πρώην Ειδικού Φρουρού) και οι κινήσεις του. Σε συνδυασμό με το εύρημα στη σκηνή εγκλήματος, του κάλυκα των 45mm ένα εξαιρετικά «δύσκολο» διαμέτρημα ακόμα και στις Τάξεις των ενστόλων της ΕΛ.ΑΣ κρίθηκε ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του αυτοκινητιστή.

Με εναν επιχειρησιακό σχεδιασμό, οι επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ σε συνεκτίμηση της επικινδυνότητας της Αστυνομικής επιχείρησης  για τη σύλληψη του 30άχρονου Αστυνομικού, στο ενδεχόμενο ενοπλης συμπλοκης, με δεδομένο ότι ηταν ένοπλος, επιχειρησιακός και άριστος σκοπευτής, να αντιδρούσε, οργανωσαν τη σύλληψή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του nantiareport.gr, δόθηκε εντολή στα πληρώματα της ΟΠΚΕ για συγκέντρωση στο πλαίσιο των ερευνών σε αναζήτηση του δράστη της δολοφονίας του 52άχρονου αυτοκινητιστή Κ.Τ. Μόλις η ομάδα συγκεντρώθηκε (11/03-04.00) συνάδελφοι του Αστυνομικού από άλλες υπηρεσίες οι οποίοι είχαν ενημερωθεί για την επιχείρηση προχώρησαν στη σύλληψή του πρώην Ειδικού Φρουρού.

Τα κίνητρα της δολοφονίας του 52άχρονου αυτοκινητιστή ερευνόνται στο προανακριτικό πλαίσιο των ερευνών που διεγείρει η Ασφάλεια Καστοριάς.

nantiareport.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis