Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:15 | 26/08/2019

Συγκλονισμένο παραμένει το πανελλήνιο από την ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στις Καμάρες Αχαΐας, κοντά στο Αίγιο.

Οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου μάρκας BMW, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματός του -που σύμφωνα με πληροφορίες πήγαινε με ιλιγγιώδη ταχύτητα- και αφού καβάλησε στο πεζοδρόμιο έπεσε πάνω σε μια 67χρονη γυναίκα και των λίγων μηνών εγγονάκι της τραυματίζοντάς τους θανάσιμα.

[custom:google-ads]

Ο οδηγός τράπηκε σε φυγή

Εν συνεχεία, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας protionline.gr ο οδηγός που υπηρετεί στο Πολεμικό Ναυτικό, δε σταμάτησε για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και συνελήφθη λίγο αργότερα στον Λόγγο από άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιάλειας. Μάλιστα, σημειώνεται ότι στην προσπάθειά του να διαφύγει έπεσε στη θάλασσα και ανέβηκε σε βάρκα χωρίς όμως να καταφέρει να ξεφύγει της σύλληψής του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Διεύθυνση της Τροχαίας Πατρών. Αναφέρεται ότι η τραγωδία στο Αίγιο έγινε λίγα λεπτά αφότου η 67χρονη είχε βγει από το σπίτι της μαζί με το εγγονάκι της μέσα στο καροτσάκι του.

Πηγή: iefimerida.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τραγωδία στην Κάρπαθο: Τι λέει ο δύτης που έλαβε μέρος στις έρευνες - ΒΙΝΤΕΟ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis