Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:44 | 02/04/2020

Ανάρτηση από τον Πρόεδρο της ΠΟΣΥΦΥ κ. Παναγιώτη Χαρέλα στη σελίδα του στο facebook 

Η ασφυκτική πίεση πριν ένα μήνα στον Έβρο, επέφερε κλιμακωτά ανάλογες αστυνομικές δυνάμεις από όλη την χώρα, έτσι ώστε να μπορούμε με ασφάλεια να φωνάζουμε πως τα σύνορα μας δεν θα πέσουν. Σήμερα η αποχώρηση των μεταναστών από τα σύνορα, οδηγούν στην κλιμακωτή μείωση αυτών των δυνάμεων μας, που δεν θα πάνε για ξεκούραση στις έδρες τους, αλλά θα συνεχίσουν το δύσκολο έργο πίσω στο άλλο ανοικτό μέτωπο.

Αυτό δεν σημαίνει πως ο Έβρος μας επέστρεψε σε μια προηγούμενη κατασταση. Παραμένουν και θα παραμείνουν ενισχύσεις στα σύνορα μας όσο χρειαστεί που θα διασφαλίζουν αυτό που καταφέραμε : Τα απροσπέλαστα σύνορα μας.

Σε κάθε άλλη έκτακτη περίπτωση, πλέον έχουμε μάθει, πόσο γρήγορα θα είναι η επιστροφή όλων των δυνάμεων από όλη τη χώρα ξανά στον Έβρο.

Η επιτυχία αυτή δεν μπορεί να επιφέρει εφησυχασμό στα σύνορα μας. Ούτε στον Έβρο αλλά ούτε και στα νησιά μας. Οι νέες προσλήψεις των συνοριοφυλάκων σε αυτές τις περιοχές σε συνδυασμό με την πολιτική βούληση θα αποτελέσουν την ασπίδα της χώρα μας στο νέο " εχθρό" που ονομάζεται κατευθυνόμενες μεταναστευτικές πιέσεις από απέναντι.

Απειλές και εκβιασμοί περί θα " ανοίξουμε την κάνουλα" δεν περνάνε πλέον. Και ας το πιστέψουμε και εμείς πως όταν είμαστε ενωμένοι, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis