Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:33 | 07/09/2019

Το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, πραγματοποίησε την Πέμπτη 05-06-2019 συνάντηση, με τον Διευθυντή Ασφαλείας Αττικής Υποστράτηγο κ. ΤΖΕΦΕΡΗ Πέτρο.

[custom:google-ads]

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή τα διογκωμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Συνάδερφοι των Τμημάτων Ασφαλείας Β/Α Αττικής, τα οποία επανειλημμένα έχουμε θίξει ως Ένωση στον Διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Β/Α Αττικής Α/Δ΄ κ. ΛΙΑΝΟΥΔΑΚΗ Ιωάννη, με τον ίδιο συνεχώς να «νίπτει τας χείρας του» επικαλούμενος διαταγές προϊστάμενων υπηρεσιών!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρουσία του Μ. Χρυσοχοΐδη και του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., εγκαινιάστηκε το περίπτερο της αστυνομίας στην 84η ΔΕΘ. - ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Καθημερινά αυξάνονται οι σταθερές φυλάξεις-στόχοι, στα γεωγραφικά όρια της Υποδιεύθυνσης ασφαλείας Β/Α Αττικής δυσανάλογα σε σχέση με το έμψυχο δυναμικό που διαθέτει. Η ενίσχυση άλλων υπηρεσιών (Μεταγωγών, Αλλοδαπών, Κρατική Ασφάλεια, Υποδ. Ασφαλείας Αθηνών) συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς με αποτέλεσμα να δημιουργείται πραγματική αφαίμαξη δυνάμεων των τμημάτων ασφαλείας Β/Α Αττικής με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια των κατοίκων των περιοχών. Πολλές δε από αυτές τις ενισχύσεις γίνονται, εν έτη 2019, με προφορικές διαταγές τροποποιώντας την διάταξη της  υπηρεσίας ακόμα και εντός της ιδίας ημέρας.

Από πλευράς του ο Υποστρατήγος κ. ΤΖΕΦΕΡΗΣ, άκουσε τα θέματα που του θέσαμε με προσοχή και διεμήνυσε ότι δεν θα επιτρέψει να επαναληφθούν ανάλογα φαινόμενα και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τον εξορθολογισμό των μέτρων τάξης ασφαλείας στο μέτρο του εφικτού. Μένει τις επόμενες μέρες να δούμε να γίνονται πράξη τα όσα ειδικότερα συζητήσαμε με τον κ. Στρατηγό προκειμένου εξοικονομήσουμε δυνάμεις από πάρεργα  με γνώμονα πάντα την διαφύλαξη του αγαθού  της Ασφάλειας του πολίτη.

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε τώρα την επίσημη ανακοίνωση της Ένωσης: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

easybaa.gr

 

 

 

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis