Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:14 | 03/01/2017

Έφοδο στα γραφεία της πολυεθνικής φαρμακευτικής εταιρείας Novartis στην Ελλάδα πραγματοποίησαν οι αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από την Πρωτοχρονιά ύστερα από δημοσιεύματα για έρευνα των αμερικανικών αρχών. Αναφέρονταν σε κατάθεση που έδωσαν έλληνες προστατευόμενοι μάρτυρες το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου και έκαναν λόγο για καταγγελίες για μίζες σε πολιτικά πρόσωπα και χειραγώγηση τιμών των φαρμάκων στην Ελλάδα.

Με γοργό ρυθμό φαίνεται ότι θα προχωρήσει η έρευνα για τη φαρμακευτική Novartis.

Μετά την απόπειρα αυτοκτονίας υψηλόβαθμου στελέχους της εταιρείας, ο οποίος επιχείρησε, ανήμερα Πρωτοχρονιάς, να βάλει τέλος στη ζωή του φοβούμενος, όπως ισχυρίστηκε στην Αστυνομία, ότι λόγω της θέσης του, θα του τα «φορτώσουν όλα», από το υπουργείο Δικαιοσύνης δόθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Μετά από την εντολή του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρου Κοντονή για διερεύνηση των καταγγελιών για χρηματισμό δημοσίων λειτουργών από τη φαρμακευτική εταιρεία «Novartis» οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Σε κάθε περίπτωση η δικαστική έρευνα θα είναι γρήγορη και σε βάθος».

Διαβάστε περισσότερα στο tovima.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis